PHOTO: FilmMagic

Cinta diri anda Tory Burch? Hari anda akan mendapat keseluruhan banyak lebih baik, kerana pereka kesayangan-kudeta itu melancarkan barisan tangan baru. Koleksi enam keping Gemini Link sebahagiannya berdasarkan-anda meneka-simbol zodiak Gemini. Jika anda seorang Gemini, anda memerlukannya; dan jika anda tidak, masih ada alasan untuk menjadi taksub. Satu: Semua Burch tidak sempurna. Dua: Ia datang kepada anda terus dari landasan pacu 2016 (dari lengan Taylor Hill, tidak kurang!). Tiga: itu, seperti, sangat cantik.

PHOTO: Edward James / WireImage

Menurut Burch, dia memainkan tema “dua” Gemini kerana tanda zodiaknya, anak kembarnya, dan cara dia bangga menjadi multidimensional (FYI: Dia seorang ibu dan usahawan serta seorang pereka dan Ketua Pegawai Eksekutif.) Kepada kami, ini bermakna untuk meraikan kekayaan kami sendiri, apa sahaja yang mereka ada. Dan sentimen itu akan dibawa hidup dengan beg-beg ini, berkat emas, dua pautan simetri yang anda lihat di depan dan tengah. (Bonus: Perkakasan pautan Gemini boleh ditemui merentasi pakaian dan reka bentuk aksesori dalam koleksi jatuh Burch, dari kasut hingga kot bulu.) Sebelum anda mengepak satu di ToryBurch.com hari ini, ambil perhatian pada pusingan kelajuan soalan gaya dia menjawab untuk kami.

Glamor: Perkara pertama dahulu, apa yang selalu ada dalam beg anda?
Tory Burch: Sepasang cermin mata hitam untuk matahari, BlackBerry saya untuk e-mel, iPhone saya untuk segala-galanya, dan permen-kelemahan saya!

Glamor: Adakah anda mempunyai trik yang menyimpan beg anda? Kami menyimpan beg yang berbeza dengan keperluan, kemudian memindahkan beg daripada beg ke beg.
TB: Saya fikir cara terbaik untuk kekal teratur dan membersihkan cache harian anda adalah untuk menukar beg. Setiap beg tangan mempunyai tujuan dan mood yang berbeza. Saya tidak pernah bosan, dan saya tidak pernah mengumpulkan perkara yang saya tidak perlukan.

Glamor: Mengapa anda fikir beg tangan teras anda begitu berjaya-dan apa yang akan menjadi berbeza-dalam cara yang baik-tentang Gemini?
TB: Gemini berbeza kerana ia mempunyai banyak sikap untuk beg sehari. Saya fikir ia menjembatani jurang antara sesuatu yang istimewa dan sesuatu yang sangat berfungsi dan utilitarian. Saya suka perkakasan yang tidak dijangka dan mengambil logo kami, ia merasakan tersendiri namun tiada masa.

Glamor: Adakah terdapat maksud rahsia yang ditenun ke dalam beg Gemini? Adakah anda mempunyai simbol rahsia lain yang direka untuk produk anda?
TB: Twos adalah besar untuk saya: Saya seorang ibu dan seorang usahawan, saya mempunyai anak kembar, tanda astrologi saya adalah Gemini, dan saya selalu bergurau bahawa saya akan sama-sama bahagia hidup di ladang atau di pusat bandar sibuk . Hidup kita penuh dengan keduanya, baik besar dan kecil, jadi kita suka menggabungkan simbol itu ke dalam koleksi.

Glamor: Sekiranya anda terpaksa memilih, yang mana dari enam gaya adalah kegemaran anda, dan apa yang akan anda sepadan dengannya?
TB: Saya sangat suka bagaimana kulit belut berjalur [di atas] dari koleksi memainkan cetakan grafik dan warna cerah musim ini.

Glamor: Apa-apa lagi yang anda tidak boleh hidup tanpa koleksi musim gugur anda16?
TB: Gemini Link Loafer, jet pengebom, dan potongan-potongan bunga. Cetakan yang diilhamkan oleh seluar jeans yang dipakai oleh ibu saya pada tahun tujuh puluhan-merasakan sejuk dan kuno dengan cara yang bergaya.