Sekiranya anda menggunakan pembeli ASOS menggunakan Facebook, kemungkinan anda telah menjumpai iklan yang disasarkan oleh peruncit dalam talian. Stokin yang anda terlupa diperlukan, pakai parti yang pakai-pakai-sekali pakai yang anda lihat, item berbelanja besar yang anda berada di pagar, yang semuanya duduk di dalam troli anda, sering muncul di skrin anda-dan kadang-kadang ini iklan juga dijumpai sebagai peringatan yang bijak. Tetapi iklan sasaran terkini ASOS memerlukan beberapa penjelasan.

Awal bulan lalu, daripada kekeliruan, pembeli ASOS mula berkongsi imej yang sama di media sosial: model memakai ekor dinosaur hitam berkilat dengan beberapa kapsyen seperti “Terlalu baik untuk terlepas. Perkara yang kami buat dengan anda dalam fikiran,” “Terima kasih Kami kemudian melihatnya dan memikirkan anda, “dan” Anda telah merindui kami … Anda meninggalkan tanpa mengucapkan selamat tinggal. Barang-barang ini menunggu anda …. “Ini meninggalkan pelanggan dengan pelbagai jenis soalan.

Ada yang tertanya-tanya di mana anda boleh memakai ekor?

Orang lain menegaskan bahawa usaha ASOS dan masa akan lebih baik dibelanjakan di tempat lain.

Ekor walaupun membuat satu pengguna kedua meneka pengetahuannya sendiri tentang trend fesyen.

Salah satu soalan terbesar yang diilhamkan oleh ekor adalah mengapa ia diterbitkan di laman web mereka di bawah gear perayaan. Adakah ASOS cuba membuat ekor dinosaur ekor bunga seterusnya? Adakah mereka mencadangkan kita memerlukan bahagian ini untuk Burning Man?

Atau, adakah mereka hanya mengetuk kami?

Sambutan mereka kepada tweet pengguna Twitter yang tersendiri menawarkan sedikit emojis tetapi tiada penutupan.

ASOS juga telah menghantar para pembeli seluar jeans yang sangat panjang, yang merupakan pembeli yang sangat membingungkan. Dan kita tidak boleh membuat kepala atau ekor misteri terbaru ini-tetapi jika ini adalah aksi pemasaran, ia jelas bekerja kerana, dengan luar biasa, mereka kini dijual dari item.

Lebih banyak:

Malia Obama Aces Trend Terbesar Musim Musim Panas Dengan Skirt Bawah-$ 50 Daripada ASOS

Ini Salah satu daripada Item Paling Popular ASOS (Adakah Anda Mempunyai Satu Lagi?)