0211 lace face mask jason wu fd
PHOTO: Jason Wu

Model di belakang pentas di pameran landasan Jason Wu pada pertunjukan landasan pada Pusat 548.

Ia mungkin masa untuk bersara secara rasmi riben satin dan kepala beludru, wanita. Jika pertunjukan landasan hujung minggu ini adalah apa-apa tanda muka masker muka berada di landasan yang pantas untuk menjadi kepala keluar yang baru. Sekarang, saya tidak suka menunjuk jari tetapi saya fikir kita semua tahu siapa yang perlu pin ini, bukan kita?

Tyra Banks.

0211 paris vogue masked ball tyra banks fd
PHOTO: Getty Images

PARIS – SEPTEMBER 30: Tyra Banks menghadiri Parti Ulang Tahun Vogue ke-90 di Hotel Pozzo di Borgo pada 30 September 2010 di Paris, Perancis. (Foto oleh Tony Barson / Getty Images)

Jeez, Tyra. Mengapa anda perlu pergi dan melihat semua comel dalam kepala yang mewah?

Ingat ketika dia memakai topeng muka itu di Vogue Paris bertopeng bola musim gugur lalu? (Dan oleh topeng muka saya maksudkan selang hujung seluar yang diregangkan – dia menulis tweet bahawa dia tidak dapat mencari kedai masker di Paris jadi dia DIY’ed sendiri. Cinta dia tak terhingga dan seterusnya.)

0212 lace face masks jason wu runway farah fd
PHOTO: Farah Angsana

Model di landasan pacaran Farah Angsana 2011 menunjukkan di Studio The Lincoln Center.

Jatuh musim luruh 2011 kelihatan dari kiri ke kanan: Jason Wu, Farah Angsana, Jason Wu

Walau bagaimanapun, Tyra membuat kelihatan lacy begitu baik – seperti tetamu lain, seperti Karolina Kurkova dan Natalia Vodianova–bahawa pereka seolah-olah telah mendapat ke dalam kepala mereka bahawa kita manusia semata-mata boleh membuat cob-webby renda di atas mata kita kelihatan seperti cantik dan semulajadi seperti dia. (FYI, ’tis tidak begitu, Jason Wu dan Farah Angsana.) Saya mempunyai masa yang sukar mempercayai saya boleh tariknya – apalagi melihat melalui itu – dalam kehidupan sebenar tetapi saya harus mengakui, saya benar-benar diambil dengan lihat pada landasan. Ia hanya bermimpi.

Adakah anda bersetuju? Adakah anda akan mencuba topeng muka renda pada parti mewah yang besar. Ketahui apa-apa pengambil risiko fesyen yang akan mengetepikan ikat kepala Blair Waldorf mereka untuk satu malam dan memberikan pandangan ini putaran?

Tweets terkini!

Ikuti kami di Twitter!

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Muat turun Glamour pada iPhone atau iPad anda!

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru!

Daftar untuk fesyen dan surat berita kecantikan kami untuk mendapatkan tip gaya mudah (ia akan menjadikan peti masuk anda 10x lebih seksi, kami berjanji).

Satu lagi PS: Adakah anda tahu anda kini boleh membaca glamour.com pada telefon pintar anda ?! Ia adalah buster kebencian yang muktamad.

Foto: Arkib Fairchild