Saya suka Jennifer Lawrence masuk Playbook Perak Linings. Saya suka Jennifer Lawrence semasa upacara berkarismatiknya di Oscars, di mana dia dengan rendah hati memenangi Pelakon Terbaik. Dan saya jatuh cinta dengan Jennifer Lawrence apabila dia berani mengakui bahawa imej kempen barunya untuk Christian Dior telah benar-benar dipotret (lebih lanjut kemudian). Tetapi apabila saya mendengar ada 14 pembida yang bertempur dengan bra sukan yang digunakan, saya perlu mengetahui lebih lanjut.

jennifer lawrence sports bra

Nate D. Sanders Lelongan Los Angeles melelong beberapa pakaian J.Law dari pemenang Oscar Playbook Perak Linings semalam, termasuk baju sukan Gap dan T-shirt yang dia pakai semasa adegan tarian-latihan yang berpeluh. Penawaran bermula pada $ 100 dan selesai pada $ 3,175! Sekiranya ada apa-apa yang menegaskan bahawa anda adalah Anak Perempuan pada masa ini, ia adalah apabila orang berjuang untuk pakaian sukan yang dipakai berpeluh anda. Barang-barang lain untuk lelongan termasuk pakaian musim sejuk hitam Moda International, yang dijual dengan harga $ 4,652, tangki Ekspres hitam hitam, yang dijual dengan harga $ 624, dan sepasang celana yang memakai kulit putih, yang dibuat khas untuk adegan pertandingan tarian filem untuk $ 3,493.

Saya mendapati bahawa jenis cinta fanatik dapat difahami sepenuhnya walaupun sejak saya fikir dia adalah A-lister yang paling relatable, menyegarkan, dan tidak diisi sepenuhnya di Hollywood sekarang. Kes pada titik: Dia mendedahkan Akses Hollywood bahawa kempen iklan barunya untuk Miss Dior sudah pasti dipasarkan untuk kelihatan lebih baik. Dia memberitahu mereka, “Oh Tuhan saya, saya tidak pernah melihat ini, tidak kelihatan seperti saya, saya suka Photoshop lebih daripada apa-apa di dunia.” Akses Hollywood menjawab dengan memanjakan, “Saya tidak fikir itu adalah Photoshop-itu sahaja kamu,” tetapi dia enggan menyembunyikan kebenaran. “Daripada kursus ia adalah Photoshop; orang tidak kelihatan seperti itu! “ Lihat video di bawah: __

Keputusan saya dibuat: Saya peminat Jennifer Lawrence untuk hidup, walaupun dengan rambut Katniss yang gelap. Apa pendapat anda tentang bintang muda itu??