Kulit seperti denim: Ia begitu banyak di fesyen jatuh, ia tidak dapat dianggap trend. Tetapi setiap tahun, salah satu bahagian kegemaran saya mengenai musim gugur ialah mencari bahagian kulit baru yang boleh saya tambahkan ke almari pakaian saya. Kejatuhan ini, saya semua mengenai culottes kulit. Jika anda memberitahu saya beberapa tahun yang lalu bahawa salah satu trend kegemaran saya akan menjadi culottes, saya akan ketawa-tetapi mereka telah berada di sana selama beberapa musim sekarang, dan cintaku untuk melihat hanya berkembang.

Perkadaran culottes boleh menakutkan wanita dari semua saiz-terutama wanita bersaiz besar. (Ada banyak kain di sana, dan mudah hilang di dalamnya.) Tetapi saya tidak pernah membiarkan saiz saya menentukan apa yang saya boleh dan tidak boleh memakai; Malah, saya suka melanggar “peraturan fesyen.”

Kerana kulit culottes membuat kenyataan sedemikian, seluruh pakaian anda boleh menjadi kunci rendah. Pinggang elastik pada ini, dari Lane Bryant, menjadikannya sangat mudah dipakai; Saya berpasangan mereka dengan tee putih biasa dan melemparkan blazer hitam-baik dari Lane Bryant, terlalu-bahu saya. (Meletakkan hitam bertekstur yang berbeza pada musim gugur adalah salah satu langkah saya.) Saya semua tentang minimalism musim ini, jadi saya menyimpan aksesori saya mudah untuk membiarkan seluar berbual. Saya mendahului dengan bibir merah yang tebal-mesti apabila saya memakai kulit.

Oleh kerana culottes boleh menjadi boxy, berikut adalah beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk membantu mengimbangi bentuk:

  • Pakai mereka di pinggang semulajadi dan bukannya pada pinggang anda.

  • Tuck di atas anda jadi terdapat beberapa perbezaan di antara bahagian atas dan bawah anda.

  • Pakai tumit untuk memanjangkan kaki anda.

Tidak ada di atas yang keras-dan-cepat peraturan-kulit culottes dengan kasut akan kelihatan hebat! -But bersandar pada tips jika anda gugup untuk mencuba trend. Culottes kulit mungkin kelihatan seperti mereka hanya untuk pengambil risiko fesyen atau saiz 2s, tetapi saya berjanji mereka boleh dipakai untuk kita semua.