Jika asalnya Pentas utama sangat buruk ia baik, sekuel filem Sepanjang Hayat, Peringkat Pusat: Pada Pointe, begitu buruk ia bertiup melewati kebaikan, adakah U berkedut-giliran, dan perlumbaan kembali menjadi buruk. Strategi pengeluar sepertinya: mengekalkan tarian cast sebanyak mungkin dan bercakap sesedikit mungkin. Terdapat banyak tempat di dalam filem yang merasakan pengeluar menyerang beberapa dialog dan meminta bintang Nicole Munoz untuk sebaliknya hanya menatap orang atau dinding atau cermin dengan senyuman samar-samar di wajahnya, seperti dia tinggi. Terdapat juga perkara-perkara yang ketara: garis “mengisi kekosongan-rasa dalam kekosongan, “minat cinta yang memakai topi hitam besar ketika dia muram dan topi kelabu kecil ketika dia sangat moody, dan adegan pertarungan yang bermula dengan seseorang yang berteriak “Ini perjuangan!” dan berakhir dengan orang lain yang berteriak “Pertarungan berakhir, bukan?”

Tidak perlu dikatakan, Zoe Saldana tidak menanggung peranannya.

Tetapi inilah berita gembira: Inilah sempurna malas-Sabtu-malam-dalam melihat untuk anda dan rakan-rakan anda. Anda boleh bercakap lebih daripada 90 peratus perkara! Di sini, sebagai satu-satunya bahagian yang anda perlukan untuk benar-benar memberi perhatian kepada:

Lima minit pertama, apabila pelakon yang kembali membuat kehadiran mereka diketahui Jonathan Gallagher’s Jonathan ada di sini. Dia masih menjalankan ABC, dan dia masih memakai tudung di mana sahaja. Cooper Neilson di sini, dihormati untuk pencapaian seumur hidupnya dengan apa yang kelihatan seperti plak termurah jabatan prop boleh dibuat di Staples. Cooper melihat, untuk apa yang ia berbaloi, seperti masa telah merendahkannya-saya menaruh apa sahaja yang dia menjual motosikal itu. Dan Charlie ada di sini-sayang Charlie, yang kita pelajari berkahwin dengan Jody. Dia telah “mengambil alih dunia tarian Eropah” -apa pun maksudnya-dan ketika dia pergi, rambut Charlie telah jelas diculik oleh kultus.

Solo Chloe Lukasik Apabila anda melihat penari yang tiba di hutan, perhatikan: Ibu menari tawar adalah Abby Miller bangga dengan jumlah moden yang lentur di luar kabinnya. Lukasik juga merupakan pelakon terbaik dalam filem ini, yang mengatakan banyak mengenai kualiti pemutus seumur hidup dan kebenarannya Ibu menari.

Koreografi Barton Cowperthwaite yang ganjil “Hello” Apabila anda mendengar nyanyian Adele “Hello,” luangkan masa untuk bertanya-tanya, dengan rakan-rakan anda, bagaimana pengeluaran ini mungkin memberikan hak-hak. Kemudian anda perlu duduk selama dua minit “plot” sebelum penari / model Barton Cowperthwaite (yang berjalan oleh Damon dalam filem) meletakkan pada rutin yang mengasyikkan yang mengasyikkan. Tidak hairanlah bahawa dia sepatutnya menjadi hebat di tarian moden sehingga saat ini; hanya pergi dengannya dan rasa dalam kosong, anda tahu?

Tarian trio dalam 10 minit terakhir Sekiranya anda secara teorinya merancang untuk melabur dalam saluran cerita filem ini, saya tidak akan merosakkan alasan di sebalik trio ini atau memberitahu anda siapa yang berada di dalamnya. Mari kita katakan Gallagher dan saya berdua menggoyangkan kening yang sama terkejut pada akhirnya.

Dan sudah tentu, nombor akhir. Ini tidak akan berlaku Pentas utama tanpa tarian penutupan utama. Ia menjimatkan pengakhiran. Dan ia mungkin hanya menyelamatkan syarikat.

Lebih Dari Glamour: