Walaupun dengan tiga jam debu dongeng, terima kasih Peter Pan Live, terdapat detik-detik yang lebih gelap daripada cahaya untuk wanita di televisyen minggu ini. Saya akan lilin, tetapi saya mempunyai mesej penting untuk mendapatkan: Jika anda tidak melihat minggu ini Anak-anak Anarki, berpaling dan klik pergi dan kembali dan melihat saya apabila anda mempunyai. Dalam berita lain:

krysten ritter 2

Krysten Ritter memenangi peranan Jessica Jones dalam siri Marvel Netflix

Dengan satu-dua punch of Orange Adakah Black Baru dan Rumah kad, Netflix menjadi underdog kecil yang terbaik dalam pengaturcaraan. Tetapi sejak beberapa bulan yang lalu, kerana ia menyiarkan berita drama dan komedi utama (Tina Fey dan Ellie Kemper!), Ia menjadi juara kelas berat baru. Berita paling terkini: Ritter akan memainkan peranan utama dalam Jessica Jones, siri Marvel mengenai superheroine / detektif dengan PTSD. Yang begitu menarik, kerana Ritter adalah salah seorang pelakon yang membuat semua yang dia sentuh lebih baik.

NBC mengumumkan Lauren Graham sebagai projek tuan rumah lewat malam

Walaupun saya semua tentang Ellen DeGeneres yang menghasilkan komedi dan Lauren Graham yang membintanginya, saya berharap NBC mengetahui bahawa kepercayaan tidak dikira sebagai kemajuan.Perempuan baru adakah episod Jess / Cece?

Mereka sangat jarang, tetapi mereka sangat baik. Minggu ini Perempuan baru adalah sangat tepat dan lucu apabila ia datang kepada peraturan pertempuran wanita.

lisa edelstein girlfriends guide

Panduan Girlfriend untuk Perceraian perdana

Ini adalah siri pertama skrip Bravo, dan saya menetapkan jangkaan saya untuk lebih rendah daripada garis leher pada a Real Housewives persembahan reuni. Kerana ternyata, saya telah mati salah tentang potensinya. Banyak tuntutan siri untuk menggabungkan komedi dan drama; beberapa sebenarnya. Tetapi apabila anda melihat, dalam satu episod, hujah perkahwinan yang melancarkan keganasan fizikal dan pertukaran tentang sesuatu yang bertentangan dengan seorang pelakon CW (“Adakah dia bermain dengan ibu bapa?” Abby bertanya semoga di masa perdana kegemaran saya), keseimbangan itu telah dicapai. Jika anda terlepas perdana, inilah rekap kami.

Mindy menghilangkan keburukan Projek Mindy

Pada episod minggu ini TMP, salah faham Mindy memikirkan Danny mahu dia masuk. Danny tidak memikirkannya tetapi cuba untuk membuat keputusan itu, mengatakan bahawa jika dia mahu masuk, dia, uh, memberikannya tembakan … nuh-uh. Mindy tidak terperangkap memaksa tangannya, dan sambutannya berkata sejauh mana dia datang sebagai seorang wanita yang sanggup mengambil tanggungjawab untuk kepuasannya sendiri: “Saya hanya ingin bersama dengan orang yang gembira dan pasti kerana saya Mengenai masa depan kita Dan jika anda tidak, itu baik-baik saja, beritahu saya sebab, secara jujur, saya akan baik-baik tidak kira apa yang berlaku. ” (Adakah Dr. Lahiri telah mendengar Reese?)

Allison Williams memudarinya sebagai Peter Pan

Tiga jam garisan, urutan terbang yang tak terhitung banyaknya-adakah anda tahu bagaimana gila-keras anda perlu mengetatkan teras anda untuk melakukan pirouette di udara? Internet mempunyai cakarnya dan tajam pada hari Khamis, tetapi Williams terlalu memenangi. Christopher Walken, sebaliknya … membawanya, Lynsey sempurna mencatatkan momen terbaik dan paling buruk.

joan rivers kathy griffin

Kathy Griffin secara rasmi mewarisi Joan Rivers ‘ Polis Fesyen takhta

Rumor pengganti diraja ini telah berputar selama sebulan, tetapi E! dan Griffin hanya menyelesaikan urusan itu minggu ini. Kami tidak akan mempunyai cara lain-sekarang sibuk mengundang Andy dan Anderson, Kath.

Pemerintahantempat kejadian perkosaan brutal

Drama aristokrasi zaman pertengahan CW telah menjadi kontroversi secara harfiah sejak satu episod, apabila seorang wanita remaja dalam menunggu digambarkan melancap. Tetapi Pemerintahan merosakkan penontonnya pada tahap yang baru dengan ansuran minggu ini: Protagonis Mary telah dirogol oleh penceroboh istana ketika lelaki lain memegangnya. Apabila berita mengenai saluran cerita itu bocor, ramai penonton menandatangani petisyen yang membantah penyiarannya. Pengeluar terus menerus dengannya.

Gemma meninggal dunia Anak-anak Anarki

SOA peminat, saya mengandaikan anda telah mengambil selusin kedutan baru selama beberapa minggu yang lalu. Akhir siri ini menjadi darah yang sihat, dan ia masih belum selesai. Katey Sagal yang disukai / dibenci watak, ternyata, tidak akan hidup untuk melihat akhir-Jax membawanya ke bawah, memaparkan perut yang lebih kuat untuk keluar keluarga daripada Olivia Paus telah.

Esaw Garner bercakap

Sebagai negara bertindak balas kepada keputusan juri besar bahawa kematian suaminya tidak akan menyebabkan dakwaan jenayah (keputusan itu hanya beberapa hari selepas seorang juri besar datang dengan keputusan yang sama dalam kes Michael Brown), janda Eric Garner, Esaw Garner , pergi pada kamera dengan mesej yang jelas dan ghairah: Tidak. Baik. Cukup. “Suami saya adalah enam kaki di bawah, dan saya sedang mencari jalan untuk memberi makan anak-anak saya sekarang,” kata Garner kepada wartawan.