Kemungkinan besar jika anda membaca ini, anda disenarai dalam komedi terbaru NBC, Superstore, yang dimulakan malam tadi Suara. Dibintangi oleh Amerika Ferrera dan dari pengeluar Pejabat, Superstore adalah mengenai keluarga pekerja yang unik (untuk mengatakan sekurang-kurangnya) di megastore bersaiz super. Ia menghairankan, ia lucu, dan ia pasti tidak takut untuk menjadi politik yang tidak betul. Pada petang baru-baru ini di Los Angeles, kami duduk bersama Ferrera untuk berbual dengan kejutan, bintang bersama, dan kejadian pistol yang sangat mengagumkan dalam episod perintis. Dengar dalam (dan spoiler depan!)!

Glamor: Anda mengetuk juruterbang di Kmart sebenar. Adakah ia dibuka pada hari itu kepada orang ramai?

Amerika Ferrera: Ya, mereka tidak menutup hari itu! Ia berada di Burbank, dan ia menyeronokkan dan agak gila. Ia seperti mengingatkan anda, seperti, “Oh, ya, inilah dunia nyata!”

Glamor: Anda seorang pengeluar Superstore. Apa maksudnya sejauh tugas dan matlamat harian anda?

Amerika: Saya terlibat dalam perbualan yang mendikte di mana cerita itu akan pergi-dan hanya menjadi pelindung lagi penglihatan pertunjukan. Sebagai pelakon, saya selalu berfikir bertindak sebagai kolaborasi, dan saya tidak pernah dapat mengambil garisan saya dan mengatakannya. Apabila saya bertindak, saya benar-benar boleh melakukan kerja terbaik saya apabila saya benar-benar percaya pada apa yang saya lakukan. Tidak semua perkara yang saya lakukan perlu menjadi mesej sosial yang besar, tetapi saya berada di halaman yang sama dengan penulis, pencipta, dan pengarah mengenai apa yang kita katakan. Mendapatkan menjadi sebahagian daripada perbualan itu adalah sesuatu yang saya akan lakukan sama ada cara.

america ferrera superstore tv

Glamour: Apa kesan pertama anda bersama bintang anda, Ben Feldman?

Amerika: Dia mempunyai banyak tenaga. Kami memanggilnya “Kapten Fun” kerana dia adalah yang pertama untuk menjadi seperti, “Minum, di bar ini, pada masa ini! Dia memaksa kita untuk pergi dalam perjalanan Vegas selepas kami dibungkus. Maksud saya, dipaksa tidak semestinya perkataan yang betul. Ya, Kapten Fun Feldman. Glamourakan mencetaknya!

Glamor: Selepas menonton juruterbang, saya tidak mengharapkan twist dalam episod kedua yang mendedahkan watak anda telah berkahwin dengan seorang kanak-kanak. Saya fikir kita akan melihat perkembangan cinta dengan watak Amy dan Ben.

Amerika: Jadi, Amy yang mempunyai anak dan berkahwin adalah sesuatu yang kita tahu masuk ke dalam juruterbang. Kami mahu membuat sebahagian daripada cerita itu. [Dengan itu berkata], saya fikir ada kimia dan hubungan antara Amy dan Jonah, dan kami tidak mahu ia menjadi mudah, mudah rom-com. Kami mahu ia dapat mencari sendiri, dan biarkan ia merasa benar kepada semua jenis hubungan yang ada dalam kehidupan. Siapa tahu, mungkin Amy dan Jonah akan berakhir bersama, tetapi mungkin mereka tidak. Tetapi kami tidak mahu romantik menjadi tumpuan hubungan … kami mahu ia menjadi kemungkinan dengan banyak halangan di antara, dan kami akan melihat di mana ia pergi.

Glamour: Adakah kita akan bertemu suami dan anak Amy??

Amerika: Ya, anda akan nampak bertemu kedua-duanya.

Glamour: Mendapatkan isu yang lebih serius, ada dua adegan dalam juruterbang dengan senjata. Saya benar-benar terkejut bahawa NBC memutuskan untuk meninggalkan adegan-adegan itu dalam apa yang berlaku di negara kita, kerana saya mendapati ia sangat teruk. Apa yang anda fikirkan?

Amerika: Saya sebenarnya mempunyai reaksi yang sangat kuat terhadapnya. Saya bukan peminat senjata. Apabila saya membacanya, saya masih ingat, “Tiada jalan. Mereka akan memotong adegan ini. “Maksud saya, ia adalah lucu dan ia berani, dan anda mendapat titik, tetapi saya mempunyai tindak balas yang sangat kuat untuk itu juga. Saya rasa konsensus adalah bahawa reaksi yang kuat adalah OK Ia adalah benar kepada watak ini, [yang] jenis kad liar dan perkara-perkara yang benar-benar bodoh. Tetapi, saya fikir salah satu perkara yang istimewa mengenai pameran kami adalah bahawa ia adalah persekitaran yang menyeronokkan dan ia adalah tempat yang menyeronokkan untuk menjadi, setiap sekarang dan kemudian ia mengingatkan anda bahawa kami berada di dunia nyata tetapi ia tidak berputus asa, dan anda betul-betul jemu, itu tidak bermakna anda perlu menyukainya, dan saya bersetuju dengan anda. reaksi padanya juga, tetapi saya fikir ia adalah apa yang ditunjukkan oleh rancangan itu. Apa yang anda katakan adalah, kita hidup dalam masyarakat yang semakin terpolarisasi, dan kita tidak tahu bagaimana untuk berbincang tentang perlumbaan, tentang senjata … jadi ia tidak selesa untuk menanganinya. Senjata sangat menakutkan saya.

Glamour: Saya setuju, 100 peratus. Terutama apabila mereka berada di tangan yang salah, sememangnya.

Amerika: Sebenarnya ada adegan tembak-menembak di kemudian musim, dan saya perlu menembak senapang. Saya berpeluh sepanjang masa. Saya tidak suka bunyi-bunyi kuat, saya tidak suka promos untuk filem-filem seram, tetapi saya juga berasa sedikit seperti, “Anda tahu apa? TV perlu menolak sampul surat itu.” Kecemerlangan komedi adalah untuk membuat orang tidak selesa dan membuat orang bercakap tentang perkara-perkara yang mereka tidak tahu bagaimana bercakap tentang.

superstore america ferrera

Glamour: Saya menghargai jawapan anda yang bijak dengan topik yang sangat serius. Kami kehabisan masa, jadi saya buat soalan terakhir ini yang baik. Jika anda mempunyai watak ini dalam kehidupan sebenar, apa bahagian pekerjaan yang akan anda cemerlang dan bahagian-bahagian pekerjaan yang anda akan mempunyai masa yang sukar belajar?

Amerika: Saya harus memberitahu anda, Jessica, saya cukup baik pada kebanyakan perkara! [Ketawa]

Glamor: Saya melihatnya, saya melihatnya! saya tidak terkejut!

Amerika: Anda tahu, saya akan menghadapi masalah dengan pihak berkuasa. Saya mempunyai masalah dengan aspek korporat perkara. Saya akan mempunyai masalah dengan peraturan yang tidak masuk akal, seperti, “Anda tidak boleh memakai rambut anda seperti itu? Kenapa saya tidak boleh memakai rambut saya seperti itu?” Atau “Anda harus meletakkan ini di sini sebelum anda memasukkannya ke dalam beg, mengapa? Apabila ini lebih cepat dan mudah dengan cara yang berbeza?” Amy seperti, “Lihat, saya boleh buat kerja saya, saya baik pada tugas saya, saya tidak memerlukan banyak peraturan untuk memberitahu saya, peraturan yang tidak masuk akal.” Saya merasakan bahawa peraturan yang tidak masuk akal membuat orang berasa seperti kanak-kanak, dan mereka sangat merendahkan diri. Saya fikir Amy mempunyai masalah dengannya, dan saya fikir Amerika mempunyai masalah dengannya. Amerika ini. Saya, Amerika. [Ketawa]

Superstore akan kembali ke NBC pada bulan Januari. Untuk menonton lebih banyak klip, klik di sini.