Perkahwinan lain di Malaysia The Hills: Audrina Patridge terlibat! Bintang bekas realiti itu berkata kepada teman lelakinya lama Corey Bohan, seorang penunggang basikal BMX profesional. (Fellow Bukit alum Whitney Port telah berkahwin awal bulan ini. Dan Lauren Conrad meraikan ulang tahun perkahwinannya setahun pada bulan September.)

audrina patridge engaged engagement ring corey bohan 1121 getty

Corey dicadangkan pada hari Jumaat di Rumah Summit di Orange County, California. “Apabila masa pencuci mulut tiba, dia mengarahkan kek keju dan pelayan membawanya keluar di atas pinggan dengan penutup perak yang indah,” kata Audrina Orang. “Saya melihat semua pelayan berkumpul dengan telefon dan berfikir, Apa yang berlaku! Kemudian tiba-tiba pelayan itu mengangkat penutup perak dan saya melihat cincin dalam kotak dengan kelopak mawar putih di atas pinggan.”

[

Audrina

Keluarga keluarga sedang menunggu di restoran untuk mengejutkan pasangan baru yang terlibat: Corey telah meminta izin ayahnya (dan membuat rancangan makan malam) tiga minggu lebih awal. Audrina berkongsi gambar cincin pertunangannya di blognya, tetapi anda mungkin perlu menyemak semula untuk melihatnya; ia kelihatan seperti semua klik telah menyebarkan pelayannya.

UPDATE: Klik di sini untuk gambar cincin pertunangan Audrina Patridge.