Papan kekunci anda akan menjadi bintang besar. Sony sedang membangunkan filem berdasarkan kembar emojis-menari, bola kristal, geng seluruhnya. Perkara yang mengasyikkan tentang ini-selain hakikat bahawa, anda tahu, sebuah studio akan menghabiskan puluhan juta pada blockbuster yang membintangi hujung mesej teks kita – adalah bahawa selepas beberapa dekad animasi memajukan ke titik bahawa aksara Pixar adalah hampir orang , kanak-kanak akan berbaris untuk menonton watak-watak yang kita dapat menarik di belakang serbet.

Bahwa dikatakan, emojis adalah penting bagi kita. Mereka telah menjadi sebahagian daripada perbendaharaan kata emosi kami dan kami merasa agak melindungi mereka, benar-benar. Berikut adalah harapan, impian, dan tuntutan untuk filem ini.

memalukan emoji

Jangan buat orang emoijis. Buat mereka milik orang. Ambil halaman daripada Luar dan dalambuku kecil dan melampirkan makhluk kecil kita kepada perasaan dan matlamat manusia. Siapa tidak akan ingin menonton kisah Face Blushy dan Single-Tear Face yang berlumba-lumba merentasi rangkaian digital untuk membantu menyelamatkan percintaan?

batu henge emoji

Bercakap tentang percintaan, gabungan gandingan tidak berkesudahan di sini. Dan tidak ada yang jelas! Mendapatkan Flamenco Dancer dan Cool Surfer bersama-sama adalah definisi asas. Mari lihat Pig Hidung dan Poodle Fancy mengetahui apa yang mereka ada bersama. Bagaimana pula dengan satu malam untuk lelaki Stonehenge dan Lady Liberty? Dan akan miskin, Acorn biasa mendapat cinta?

ungu devils emoji

Pergi besar dengan penjahat. Kami mahu melihat skuad keseluruhan ne’er melakukan telaga berjalan dari letupan. The Devils Ungu harus berada di sana, menolak Pile of Poop pada kereta. Tetapi begitu juga sepatutnya ada beberapa lelaki jahat. Cermin mata hitam kekal-apa yang dia bersembunyi? Dan kita semua tahu Pager mempunyai kapak untuk mengisar. Setakat wira pergi…

hantu emoji

Hantu adalah pendahulunya. Ini tidak boleh dirunding. Dan terus terang, kami akan kecewa jika tidak ada pertempuran pemarah yang ganas. Hantu adalah misteri tanpa jantina setakat ini, tetapi kita jelas menarik untuk wanita. Kami suka berfikir bahawa Kristen Stewart, Lupita Nyong’o, dan Jennifer Lawrence semua akan pergi dengan cara ini pada minit ini, memohon untuk uji bakat sambil melemparkan kasut putih dan memerah mata kiri mereka.

kucing heart eyes

Dan secara semula jadi, kucing mata hati akan memainkan BFF sassafras. Pasti, dia kekacauan panas-dia masih memanggil emoji Rakasa ketika dia merasa kesepian dan dia cenderung untuk melontarkan terlalu banyak emoi Minuman Tropika yang Tidak Diketahui. Tetapi dia sentiasa ada ketika anda memerlukan Cry Face atau Slice Pizza yang baik. Potongan spin-off di sini adalah, baik, Lightning Bolt Double Heart Prayer Hand.