Acara 2017 MTV dan TV Awards-yep, acara tahunan kini termasuk rancangan televisyen malam ini (Ahad, 7 Mei) dan berjanji untuk menjadi pesta. Sebagai tambahan kepada pelawak Adam Devine, penyampai termasuk Amy Schumer, Zac Efron, Hailee Steinfeld, dan pelakon 13 Alasan Mengapa, manakala Big Sean, Noah Cyrus, Pitbull, dan Camila Cabello adalah antara pelakon.

Sebagai tambahan kepada (akhirnya) mendapat program dan mengiktiraf rancangan TV, pertunjukan anugerah membuat perubahan besar pada tahun ini: berkecuali gender. Ini bermakna bukannya memecah nominasi oleh jantina, nominasi akan menjadi kepala ke dalam kategori masing-masing (Mandy Moore Inilah kita dan AtlantaDonald Glover adalah kedua-duanya untuk Pelakon Terbaik dalam Pertunjukan, sebagai contoh.) Satu langkah yang relevan yang meletakkan pelakon di pesawat yang sama dan mengambil politik jantina daripada persamaan, yang membolehkan persembahan untuk bercakap untuk diri mereka sendiri.

MTV juga mengemas kini Anugerah Berjuang Terbaik legenda untuk Best Fight Against the System, yang akan meraikan pameran filem atau TV yang menjadikan kesan sosiopolitik terbesar pada 2016.

Jangan risau: Kategori tandatangan siaran seperti Kiss Best, Villain Terbaik, dan Best Tearjerker masih akan diserahkan, walaupun kini mereka akan dipisahkan oleh filem dan rancangan TV, dan Anugerah Generasi MTV masih hidup dan baik (dan pergi ke pelakon Cepat dan marah francais.) Anugerah Golden Popcorn juga kembali, dengan sedikit peningkatan:

2017 MTV Movie And TV Awards - Press Junket
PHOTO: Kevin Winter

Bagi cara menonton pertunjukan, anda boleh menyaksikan MTV pada 8:00 PG. EST (akan ada kelewatan tape standard di Pantai Barat), atau menonton pertunjukan di Spike, Comedy Central, VH1, BET, TV Land, MTV2, dan MTV Classic. Jika anda memilih untuk menonton dalam talian di mtv.com, anda memerlukan pembekal TV dan log masuk langganan. Dan untuk senarai penuh calon, tuju ke sini.