Pada petang Khamis, Anna Kendrick berada di Hawaii menembak filem barunya, Mike dan Dave Perlu Tarikh Perkahwinan, dengan Zac Efron. Jadi kenapa dia meninggalkan surga hanya 24 jam kemudian? Kami berasa bangga dengan mengatakan ini, tetapi dia terbang di tengah-tengah Pasifik untuk menghadiri GlamourJun makan malam isu kejayaan (OK, jadi dia kebetulan menjadi bintang penutup kita, tetapi masih-kami kagum!)

anna kendrick cindi leive rashida jones

Kendrick, bersama dengan selebriti termasuk Rashida Jones, Taraji P. Henson, dan Emmy Rossum, berkumpul di penthouse swasta Chateau Marmont yang terkenal di Hollywood Hills untuk menyertai tuan rumah bersama malam itu, Glamour ketua editor Cindi Leive dan pengasas Maiyet Kristy Caylor untuk petang koktel, makan malam dan perbualan lewat malam.

kejayaan dinner atmosphere

“Saya masuk ke dalam,” bermula dari Anna, “dan majalah itu tersebar secara strategik di atas meja akhir. Ia seperti, ‘Ya Tuhan, wajah saya ada di mana-mana!’ Ini [memalukan] kerana semua wanita ini begitu luar biasa. ” Jadi apa kejayaan bermakna kepada bintang Pitch Perfect 2? “Ia adalah kebebasan untuk memilih laluan anda sendiri,” katanya kepada kami.

Salah seorang yang pertama tiba ialah Rumer Willis, segar dari padanya Menari Dengan Bintang menang dengan pasangan Val Chmerkovskiy. Mengaku bahawa ia telah sedikit penyesuaian dari berlatih tujuh hari seminggu untuk hanya beberapa jam pada satu masa (untuk penampilannya yang akan datang di SWAY dan DWTS pelancongan), dia tidak bercadang untuk melepaskan bakat barunya. “Saya suka, dan saya mahu menari!” Sebenarnya, tidaklah mengejutkan bahawa apabila bersiap sedia dengan persoalan mengenai apa kejayaan yang bermakna kepadanya, Rumer tahu hanya jawapan yang tepat: “Memenangi trofi Mirrorball!”

rumer willis success dinner

Rumer menghabiskan sebahagian jam koktail dengan kawan lamanya, Zelda Williams. Zelda memberitahu kami bahawa untuknya, “kejayaan dapat menyokong diri anda melakukan sesuatu yang tidak diambil dari anda dan sebenarnya memperkayakan hidup anda. Sesuatu yang anda suka lakukan.” Rumer, yang duduk bersebelahan dengan Zelda, dilarang mati, “Bolehkah anda membuat jawapan saya?” yang mana Zelda mula retak.

Sudah tentu, Rumer dan Zelda adalah anak perempuan dari ibu bapa yang terkenal (Rumer adalah Demi Moore dan Bruce Willis, manakala Zelda adalah anak kepada Robin Williams). Persahabatan mereka bermula kerana hubungan mereka yang terkenal. “Saya selalu bergurau tentang anak-anak kelab pelakon,” Zelda mengakui. “Ia benar-benar eksklusif dan tidak ada sesiapa pun yang memilih untuk menjadi sebahagian daripadanya. Malah, ramai di antara kita memilih untuk tidak menjadi sebahagian daripadanya! Tetapi kamu tersekat,” katanya sambil ketawa.

zelda williams maiyet

Zelda tidak banyak membuat penampilan sejak ayahnya berlalu tahun lalu, tetapi menghadiri majlis makan malam itu adalah sesuatu yang dia tidak mahu ketinggalan. Dia berpakaian dalam ensiklopedia Maiyet; jenama fesyen adalah penting untuk Zelda kerana ia meraikan kemahiran artisanal jarang dari negara-negara seperti India, Kenya, Peru dan banyak lagi. Kristy Caylor, pengasas bersama Maiyet, sangat berkomitmen untuk memupuk perkongsian dengan artis-artis di seluruh dunia bahawa dia telah memasuki perkongsian strategik dengan Nest, organisasi bukan untung bebas yang didedikasikan untuk melatih dan mengembangkan perniagaan artis untuk mempromosikan keusahawanan di tempat yang paling memerlukannya.

kristy caylor cindi leive

(dari kiri) Pendiri Maiyet Kristy Caylor dengan GlamourCindi Leive.

Sebagai tambahan kepada pelakon berbakat dan dermawan yang hadir, Ted Sarandos dari Netflix, Duta Besar Nicole Avant, pereka pemenang Dana Fesyen Fesyen CFDA / Vogue, Greg Chait, Elliott Hundley, Cassandra Grey, jurugambar Jason Bell, Francesco Carrozzini, dan model / jurucakap Elaine Irwin juga panggang Glamourisu kejayaan.

Sebagai sebahagian daripada majlis makan malam, Glamoureditorial West Coast, Jessica Pejabat, menyelaraskan dua meja panjang bergaya dengan perak emas, peonies kuning, dan #SuccessIs tuala. Malah, cincin serbet sebenarnya gelang dari Maiyet! Joke GlamourCindi Leive: “Hanya di Los Angeles anda boleh mengandaikan bahawa pergelangan tangan semua orang adalah saiz serbet yang dilancarkan!”

kejayaan is table setting

Tidak malu pelakon Emmy Rossum mempunyai media sosial di fikirannya ketika dia tiba di pesta makan malam yang intim. “Saya telah menyematkan banyak penampilan Maiyet [pada Pinterest],” jelasnya. “Oh, dan juga, saya menyedari bahawa (sesama Glamour tetamu) Sophia Bush mengikuti saya di Instagram, tetapi saya tidak mengikuti dia, jadi saya benci diri saya, tetapi saya segera mengikutinya, dan sekarang saya akan kembali dan seperti setiap gambarnya! “dia ketawa Selain daripada membuat kawan-kawan media sosial baru, kenapa Emmy mahu berada di pesta itu? “Saya mahu menyokong isu [kejayaan], dan saya suka majalah, jadi itu!”

emmy rossum sophia bush

“Kejayaan menjadi gembira dengan diri sendiri,” kata Emmy (gambar dengan Sophia Bush). “Dalam setiap aspek kehidupan anda.”

Minda Jenayah bintang Matthew Grey Gubler bertemu dengan pelakon tiga nama yang bernama Haley Joel Osment untuk kali pertama di kediaman itu dan kedua-duanya mengamalkan kerja masing-masing (Matthew adalah peminat besar projek Haley yang paling baru-baru ini, Tusk). Walaupun Haley adalah peminat besar cerita dan kerja itu Glamour adakah dia mengakui dia bukan pelanggan sebelum menyedari kesalahan cara beliau. “Tidak sabar, meja kopi saya bertimbun tinggi Glamour salinan! “dia ketawa.

Jadi apa yang membuatkan Haley merasa paling berjaya? “Apabila saya melakukan sesuatu, saya suka dan ia membawa beberapa keseronokan atau kebahagiaan kepada orang lain,” katanya. “Dalam profesion saya itu metrik yang paling penting, saya rasa.” Pelakon (terkenal kerana peranannya dalam Forrest Gump dan Deria keenam) mempunyai ” Rombongan filem yang keluar minggu ini, dan pada hakikatnya, terdapat episod awal yang berlaku di sini, “katanya mengenai Chateau Marmont.” Billy Walsh berada di sini dalam suite ini, saya percaya! Saya mesti menghantar (pencipta dan pengeluar eksekutif) Doug Ellin gambar! “Selepas Rombongan, anda boleh melihat Haley seterusnya Sleepwalker, yang keluar pada akhir musim panas ini, dan juga The Spoils of Babylondua musim.

chateau marmont panarama

Sementara itu, Matthew-selalu seorang yang menertawakan dirinya sendiri-menegaskan bahawa sesetengah tetamu menyebut dia memakai baju pajama. “Saya rasa ia benar-benar lembut,” katanya. Sikap yang pergi-dengan-aliran yang membuat Matthew menjadi salah satu daripada orang paling lucu yang ada di sekitar, sebab itu tidak ada seorang pun yang terkejut dengan definisi kejayaannya: “Kejayaan asas bagi saya adalah kebahagiaan. nyanyikan lagu tema kepada The Golden Girls tanpa mengacaukan kata-kata! “(Benar-Matius dan saya pernah menyanyikannya dalam temu bual yang kami lakukan beberapa tahun lalu, dan dia memaku!)

haley joel osment matthew gray gubler

Bekas Miss Universe Olivia Culpo (di Maiyet) bersungut dengan abangnya Nick Jonas ‘saudaranya Joe Jonas pada majlis makan malam. Mereka makan pada sayur-sayuran tempatan dengan vinaigrette champagne, burrata dan kacang bruschetta Inggeris, branzino herba berkulit dengan asparagus, stik bourguignon strip tua, dan kentang goreng.

olivia culpo glamour dinner

Sibuk Phillips (memakai Maiyet), dengan bangga menunjukkan kepada tetamu beberapa foto lucu anak perempuannya, Cricket dan Birdie.

sibuk phillips glamour dinner

Pelakon Halston Sage (juga di Maiyet) seterusnya muncul di John Green Kota Kertas, bersama dengan Cara Delevingne dan Nat Wolff. Halston dan rakan-rakannya tiba di kereta yang disediakan oleh Audi.

halston sage glamour dinner

Pelakon Avan Jogia dan pelakon Zoey Deutch jelas-jelas pasangan terpesona malam itu, memegang tangan dan mencium sepanjang malam.

zoey deutch avan jogia

Jamuan makan malam tidak akan lengkap tanpa champagne, yang sama seperti Sophia Bush, Rumer Willis, dan Jenna Dewan Tatum bersulang dengan Veuve Clicquot sepanjang malam.

sophia bush rumer willis jenna dewan tatum

Anda mungkin berhujah bahawa Tracee Ellis Ross (Blackish) dan Taraji P. Henson (Empayar) adalah dua pelakon terpanas TV sekarang, dan anda tidak akan salah. Kedua-dua penggiat kuasa yang ditangkap pada waktu petang dan jelas banyak membincangkannya!

tracee ellis ross taraji p henson

Taraji juga bersenang-senang untuk mengetahui Anna Kendrick (yang sentiasa mengagumi aksesori emas baru)! Sekiranya anda terlepas, klik di sini untuk melihat apa yang dikatakan Taraji mengenai apa kejayaan yang bermakna kepadanya.

anna kendrick taraji p henson

Untuk lebih banyak lagi dengan gadis penutup kami, Anna, tonton video di bawah ini (terutamanya jika anda ingin tahu apa yang difikirkannya di dalam bilik mandi!)

Apa kejayaan bermakna kepada anda?