Terdapat lima loceng penggera yang berlaku di mana-mana, dan itu kerana Beyoncé dan Jay-Z muncul untuk memperbaharui janji mereka dalam beberapa rakaman baru dari kedua-dua mereka di On the Run II Tour, sekuel untuk lawatan 2014 mereka bersama-sama. Sudah tentu, menjadi Ratu B, dia memakai gaun Victoria yang paling luar biasa untuk melakukannya..

Lawatan baru Bey dan Jay Z telah menjadi sumber berita yang patut-dari fesyen pelancongan Beyoncé yang luar biasa kepada video yang menunjukkan rakaman video rumah kembar baru mereka (sayangnya, bukan kembar sebenar, nampaknya.) Semasa lawatan tertentu Memainkan video di monitor yang telah menyebabkan beberapa kening mengangkat. Ia mempunyai Beyoncé dalam pakaian putih yang panjang, seperti yang dikatakan oleh pengantin perempuan untuk perkahwinannya-dan Jay-Z. Klip itu juga termasuk perkataan “Ini adalah cinta sejati.”

Berikut adalah video dari Cardiff, Wales, berhenti lawatan mereka pada 6 Jun, di mana anda dapat melihat sekilas pemandangan dan pakaian Bey yang menakjubkan:

Reps untuk Galia Lahav, pereka di sebalik gaun pengantin Beyonce memakai video itu, mengesahkan dengan Glamour.com pada hari Sabtu bahawa dia memakai pakaian untuk “adegan pembaharuan bersuara.”

Rakaman rumah yang diperbadankan Beyoncé dari kehidupan keluarganya ke dalam videonya sebelum ini, jadi video itu mempunyai peminat yang tertanya-tanya sama ada mereka memberi kesaksian kepada upacara pembaharuan sumpah kehidupan sebenar untuk pasangan kekuasaan. Lagipun, Jay Z bercakap secara terbuka tentang masalah perkahwinan, termasuk pertuturan terhadap ketidaksetiaannya, sebelum, serta bagaimana mereka bekerja melaluinya dan menjadi lebih kuat sebagai hasilnya. Upacara pembaharuan bersumpah-dan penggabungannya ke dalam video untuk lawatan bersama dengan pasangan itu-akan membuat akal.

Pakaian B adalah “Thelma, dari koleksi Lahav’s Victoria Affinity, sebuah barisan pengantin yang direka dengan pakaian perkahwinan Queen Victoria pada 1840. Laman web Lahav menggambarkannya sebagai” corseted dengan belakang yang dibuat dari ranting berwarna halus yang sangat halus di atas latar belakang berkilauan . “Ia dihiasi dengan applikasi yang diilhamkan oleh vintaj, kristal Swarovski, mutiara, dan lengan tulle drape penuh, dan dilengkapi dengan keramaian hiruk pikuk yang boleh dilepaskan.

Lihat dengan lebih dekat pakaian, kereta api sans, di bawah:

PHOTO: Baiklah oleh Galia Lehav

Dan inilah bahagian belakang (panel-panel semacam itu):

PHOTO: Baiklah oleh Galia Lehav

Tahniah kepada pasangan baru-baru ini yang baru diperbaharui!

Cerita Terkait

Tonton Beyonce Memperbaiki Prestasi Mid-Mistake Tanpa Berhenti

Blue Ivy Tangkap Beyoncé ke NBA All-Star Game Weekend ini

Beyoncé Mempunyai Lob Keriting Yang Paling Keren Sekarang