Dalam tempoh lima musim Breaking Bad, Aaron Paul telah menjadikan junkie tupai, teduh, paruh waktu yang bernama Jesse Pinkman menjadi salah satu penghancuran TV yang tidak mungkin lagi (kerjaya haram selain itu juga perkara jeans yang tidak masuk akal). Jadi kami lega untuk memberitahu anda bahawa sebenar Paul, 34, anak pendakwah dari Idaho dan pengantin baru, benar-benar mengesahkan tarikan ini. Apabila pertunjukan itu kembali ke final pada AMC hujung minggu ini, Glamour bercakap dengan pelakon, yang berada di tengah-tengah menembak filem aksi terhebatnya, Perlu untuk Kelajuan.

aaron paul breaking bad

__GLAMOUR: __ Kami tertanya-tanya apa yang anda akan lakukan untuk mengatasi adrenalin drama drama yang hebat seperti * Breaking Bad *, dan jawapannya, nampaknya, bermain pelumba seret?

__AARON PAUL: __ Ia sangat menyeronokkan. Kami meninggalkan tanda-tanda skid di seluruh bandar kecil Georgia yang kecil ini. Saya terasa buruk tentangnya. Saya memulakan filem itu sehari selepas kami dibungkus Breaking Bad, jadi saya tidak mempunyai tempoh berkabung.

__GLAMOUR: __ Apa yang berlaku pada hari-hari terakhir penembakan Breaking Bad seperti?

__AP: __ Mereka dahsyat, jujur. Hari terakhir saya hanya berkata dengan kuat, “Ini dahsyat, saya benci ini!” Saya menangis, yang saya betul-betul OK mengaku.

__GLAMOUR: __ Lucu, anda perlu menangis, kerana saya fikir Jesse menangis di skrin lebih daripada mana-mana lelaki di TV. Bagaimana anda memanggilnya?

AP: Saya hanya merasakan begitu dekat dengan Jesse, dan saya cuba menjalani pengalaman ketika kita menembak. Saya tidak fikir anjing mati atau apa-apa seperti itu. Walaupun anjing pertama saya terpukul [oleh kereta]. Namanya adalah Cuddles.

GLAMOR: Berhenti! Sekarang saya menangis. Dengan nota yang lebih bahagia, adakah anda menggunakan “Yeah, jalang!” Jesse? kata frasa apabila anda teruja?

AP: Ia keluar apabila saya bermain permainan papan, untuk meraikan: “Yeah, jalang!” Saya benar-benar perlu berhenti melakukannya.

__GLAMOUR: __ Anda berkahwin pada Mei [untuk aktivis anti-pembuli Lauren Parsekian]. Bagaimana kedua-dua kamu berkumpul?

__AP: __ Kami berjumpa di Coachella. Dia melihat seseorang, dan saya melihat seseorang, jadi kami berteman selama setahun. Satu tahun kemudian, kami kembali ke Coachella, tetapi kali ini kami berdua tunggal dan memeriksa pertunjukan bersama. Pada 1 A.M. malam itu kami berbaring di atas padang golf di bawah bintang-bintang, dan saya berkata, “Jangan fikir saya gila, tetapi saya suka dengan anda, saya akan mengadili anda sepanjang hayat anda. “

__GLAMOUR: __ Um, anda hanya membuat setiap teman lelaki di bumi kelihatan tidak mencukupi. Saya perlu bertanya: Siapakah yang menghabiskan lebih banyak masa dengan anda, isteri atau anda Breaking Bad costar Bryan Cranston?

AP:[Ketawa.] Lauren dan saya telah bersama-sama 24-7 selama dua tahun yang lalu, dan ia hanya menjadi lebih baik dan lebih baik. Tetapi Bryan dan saya seperti keluarga. Pagi selepas kami dibungkus, dia menghantar saya teks: “Saya rindu anda sudah.”

Untuk lebih dari Glamour, ambil salinan di gerai surat berita, atau muat turun edisi digital sekarang.

Foto: Alamy