Gerak tarian Britney Spears telah menjadi ikon selama beberapa dekad: Dari “Baby One More Time” kepada “Crazy” untuk “Oops I Did It Again” kepada “I’m a Slave 4 U” dan seterusnya, kami semua menghabiskan masa memalukan jumlah masa menguasai koreografi Brit hanya untuk mencambuknya sebaik sahaja lagu tersebut datang pada tarian sekolah menengah kami (amirite atau amirite?). Pada asasnya, ia tidak sebuah video B. Spears jika ia tidak mempunyai tarian yang padat di mana-mana bercampur-dan kini, Britney memberikan rawatan tarian khasnya untuk yang lagu saat ini: Adele “Hello.”

Sepanjang hujung minggu, Britney mencatatkan video dirinya di Instagram melakukan satu siri pirouettes untuk melanda rekod. Sebagai penghormatan kepada video muzik untuk “Hello,” Britney memberikan klipnya kesan hitam dan putih yang serupa. Dan untuk mengatasinya, puteri pop menghantar pujian kepada Adele: “Saya boleh menari lagu ini berjuta-juta kali,” kata Britney dalam keterangannya. “Suka Adele!” Semak tarian “Halo” Britney yang bergerak di bawah:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Ternyata perasaan cinta itu bersatu. Adele memberitahu NPR baru-baru ini bahawa “Britney adalah ratu, saya suka dia.” Debut Adele-Britney, sesiapa sahaja?

Lebih dari Glamour: