Pada ketinggalan pemisahan Taylor Swift dengan Tom Hiddleston, salah seorang daripada ex-Calvin Harris-sedang bercakap sekali lagi mengenai hubungannya dengan penyanyi “Blank Space”. Sekiranya anda masih ingat, DJ Scotland telah melakukan pembicaraan Twitter yang sangat berani terhadap Swift pada bulan Julai selepas berita memecahkan dia mempunyai lagu dalam lagu “This Is What You Dame For” (sebuah fakta yang sepatutnya untuk terus hush-hush). Harris membincangkan segala-galanya dalam perbualan itu, dari hubungan Swift yang sedang berkembang dengan Hiddleston (bagaimana ironis) dengan menyebut bahawa “Darah Buruk” adalah mengenai Katy Perry. Dia juga termasuk emoji smiley terbalik, jadi anda tahu dia bermaksud perniagaan.

Tapi perkataan Harris mengenai Swift ini Masa sekitar sedikit kurang toksik. (Bahawa tidak membuat mereka kurang bercakap.) Dalam temu bual baru dengan British * GQ *, Harris (Artis Solo baru tahun ini) membuka jalan bagaimana kebakaran media yang mengelilingi perpecahannya dengan Swift terlalu panas untuk mengendalikannya.

“Sangat sukar apabila sesuatu yang saya anggap begitu peribadi bermain secara terbuka,” kata Harris kepada glossy. “Selepas perhubungan itu lebih banyak dipublikasikan dalam hubungan itu sendiri, ketika kami bersama-sama, kami berhati-hati kerana tidak menjadi sarkas media, dia menghormati perasaan saya dalam erti kata itu. selebriti. “

Ia adalah perpecahan, yang digambarkan oleh Harris kepada British GQ sebagai “semua neraka” memecahkan longgar, yang menyebabkan berlakunya tweet yang dipersoalkan awal musim panas ini. Jadi, bagaimana perasaannya tentang mesej itu dua bulan kemudian?

“Sekarang saya melihat bahawa perkara Twitter sebagai akibat daripada saya menimpa tekanan,” katanya. “Saya mengambil masa seminit untuk menyedari bahawa tidak ada yang penting, saya seorang lelaki yang positif.”

Di sini berharap saga Harris yang sedang berjalan ini juga membawa kepada pop smash Swift pada tahun 2017. Kita perlu menari selepas semua drama ini.