Saya sangat berhasrat untuk menyerang pukulan di tempat-tempat yang rawak hanya untuk menjauhkan dan menggeletar-dan nampaknya Camila Cabello juga, seperti yang dibuktikan pada dua kesempatan berasingan. Yang pertama berlaku rama-rama terakhir, apabila Camila ikonnya memutuskan untuk menjadi popular di depan jurugambar yang mengetuk dia di lapangan terbang. Dengar, jika paparazzi akan mengikuti anda, mengapa tidak bersenang-senang dengannya?

Dan peristiwa kedua berlaku pada hari Ahad, 8 April. Apabila paparazzi memutuskan untuk mengikuti Camila ke lapangan terbang (sekali lagi), dia memberikan mereka satu lagi pertunjukan fesyen yang hangat, memukul pose yang biasanya disediakan untuk clurbbbb atau akhir musim Perlumbaan Drag RuPaul. Memakai celana sweater dan seluar santai, Camila memberikan wajah-wajah, sudut, dan pinggul kepada jurugambar-dan ibunya, yang bersama dengannya di lapangan terbang, melakukan perkara yang sama. Betul, Cameraman: Sinuhe dan Camila Cabello pada dasarnya mempunyai pemotretan ibu-anak perempuan di LAX, dan ia adalah mulia.

Mari kita hanya menyelam masuk ke dalam foto, adakah kita? Dalam gambar di bawah ini, Camila tersenyum dengan lengan dilanjutkan dan satu kaki di udara, dengan jelas berfikir pada dirinya sendiri, “Mungkin juga memerah dalam latihan tarian yang cepat semasa saya di sini.”

PHOTO: Getty Images

Kemudian legenda OG sendiri, Sinuhe Cabello, menyertai tindakan tersebut. Lihat berapa banyak keseronokan yang mereka alami kerana orang lain dengan canggung mengambil kasut mereka untuk pengesan logam yang sengit.

PHOTO: Getty Images

(Perbualan mereka, dalam fikiran saya) -Camila: “Letakkan ciuman, ibu!” Sinuhe: “Pasti, tetapi hanya jika anda melepaskan semula ‘Menangis di Kelab’ sebagai satu.” Camila: “Um, kami akan bercakap nanti.”

PHOTO: Getty Images

Wajah dua wanita yang tinggal di lapangan terbang itu kerana 1) paparazzi mengayuh mereka, dan 2) “Havana” masih menyapu dalam koin.

PHOTO: Getty Images

Jadi … sekiranya LAX host Fesyen Minggu jatuh atau nah? Idea percuma!

Camila Cabello Menarik Tayangan Marilyn Monroe yang Tidak Menentu di Anugerah Muzik IHeartRadio 2018

Camila Cabello pada Masa Itu Blue Ivy Dihancurkan Ibu Bapa Semasa Ucapan Grammys 2018