Siapa yang tidak suka akaun meme Instagram yang baik? Ia bukan hanya us-celeb yang nampaknya mendapat sepakan dari mereka juga. Yang meluas kepada yang tertentu Riverdale bintang, Camila Mendes, yang memaparkan komen yang sangat dikebumikan di bahagian komentar sebuah pos @mytherapistsays, mungkin baru mengesahkan bahawa rakan-rakannya bersama-sama, Lili Reinhart dan Cole Sprouse berkencan.

Sekiranya anda tidak menyimpan pada saga skrin luar Reinhart-Sprouse, yang, TBH, sama seperti misteri Riverdale itu sendiri: Semua tanda-tanda menunjukkan kepada mereka bertarikh-jawatan-jawatan hari lahir yang penuh kasih sayang, banteng Instagram, dan percutian dunia-selama beberapa bulan sekarang, walaupun tidak separuh daripada pasangan itu mengesahkannya.

Itu tidak menghalang rakan-rakan mereka daripada menyertai keseronokan mereka-mereka atau mereka tidak melaporkannya. Ingat KJ Apa photobombing gambar mereka yang comel di Anugerah Pilihan Remaja hujung minggu lalu? Dan apabila teman wanita Tanya pada layar Mendes menemui “ketika roda ketiga begitu banyak kamu pada dasarnya menjadi bagian dari hubungan itu,” meme, nampaknya dia tidak dapat melawan penandaannya Riverdale besties. Ramai di antara kita mungkin mungkin berkaitan dengan keadaan roda ketiga, dan pro-eyesbycelebs yang kelihatan elang di atas melihat Mendes berpelukan pada hari Jumaat dengan sama keras. “@lilireinhart @colesprouse kami seperti pasangan comel,” katanya mengulas meme yang memaparkan adegan dari Hantu.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Cute, kan? Kami sememangnya berharap kami menjadi peminat ketiga dalam pengembaraan kedua-dua diri ini. Untuk komen beliau: Ia boleh mengesahkan segala-galanya atau ia boleh mengesahkan apa-apa-Reinhart dan Sprouse hanya boleh menjadi super-rapat platonik. Tetapi sehingga salah seorang daripada mereka mengatakan pasti, kita hanya perlu memastikan mata kami untuk pengesahan status mereka.

Nah, Cole Sprouse Kini Cantik Menawan Dengan Lili Reinhart di Instagram

Peminat Berfikir Lili Reinhart Riverdale Hanya Mengesahkan Dia dan Cole Sprouse Adakah Dating