Ini rasmi: Garrett Yrigoyen dan Becca Kufrin kini terlibat. Ya, wakil jualan perubatan berusia 29 tahun itu adalah lelaki yang akhirnya memenangkan hati Kufrin pada musim ini The Bachelorette, tetapi kegelapan mereka telah dibelenggu dengan kontroversi. Tidak lama selepas itu The Bachelorette yang dilancarkan pada bulan Mei, alumnus francais, Ashley Spivey, menyiarkan beberapa tembakan skrin kepada Twitter yang mendakwa Yrigoyen telah “menyukai” jawatan besar di Instagram, termasuk salah satu yang menuduh seorang penembak sekolah meninggal sebagai pelaku krisis. Satu lagi jawatan Yrigoyen dilaporkan telah mengetuk dua anak lelaki muda yang memakai solek, dan yang ketiga membuat komen yang tidak sensitif tentang wanita liberal. Berita tentang aktiviti Instagram ini menjadi pantas.

Yrigoyen sejak memohon maaf kerana “suka” nya, tetapi mengapa dia mengikuti akaun-akaun itu di tempat pertama? (Dari tangkapan skrin, nampaknya siaran datang dari beberapa akaun yang berbeza, termasuk @ the4thamerican dan @mericasupplyco.)

“Saya pada asalnya mengikuti akaun itu kerana saya seorang lelaki patriotik dan saya suka negara saya dan saya menyokong semua orang dalam tentera,” katanya kepada Glamour.com. “Itulah sebabnya saya mula-mula mengikutinya.” Dia tidak menyatakan akaun mana yang dia maksudkan.

Pada Selepas Final Rose malam yang istimewa, Yrigoyen meminta maaf kerana menyinggung perasaan orang. Selepas itu, ramai peminat di Twitter menyuarakan kebimbangan mereka bahawa dia tidak mengutuk kandungan jawatan yang dia suka, tetapi Yrigoyen memberitahu Glamour.com dia memahami kritikan itu. “Oh ya, sekali saya faham dengan lebih baik, saya juga,” kata Yrigoyen apabila kami bertanya kepadanya jika dia tersinggung dengan jawatan selepas melihatnya dengan teliti.

Memuatkan

Lihat di Instagram

“Saya tidak menyedari kesan ketuk dua atau seperti pada Instagram, jadi saya memohon maaf,” kata Yrigoyen pada Selepas Final Rose. “Saya tidak bermaksud menyinggung perasaan sesiapa pun, saya minta maaf atas sebab itu, saya sangat menyesal, saya tidak bermaksud untuk menyakiti perasaan seseorang atau melakukan apa-apa seperti itu.

Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Becca Kufrin The Bachelorette Cincin pertunangan

Bachelorette Peminat Dibahagikan Mengenai Apology Onr Air Garrett Yrigoyen