Walaupun Caitlin tidak lagi menikmati percutian yang sangat berharga dan menjadi sangat menarik, saya menawarkan untuk mengisi dan merekam Lelaki Mad minggu ini. Dan siapa, saya tidak kecewa.

Banyak peristiwa yang menarik dan berpindah ke hadapan Lelaki Mad malam tadi-i.e. Suami Joan memfailkan kertas perceraian, Kim dan Kim Joan yang gila-panas dan hampir mengaitkannya, dan Lane membuat risiko kewangan utama-tetapi saya tidak dapat mengatasi kepulangan Kareey, Hare-Krishna-berikut kembali.

0521 mad men kinsey ob

Jalan kembali pada musim ketiga, Kinsey tidak dipilih untuk menyertai Sterling Cooper Draper Pryce baru, dan sedikit kelihatannya menghantarnya ke lingkaran. Selepas memukul bahagian bawah batu, Kinsey memberitahu Harry lama bahawa dia menyertai pergerakan Hare Krishna. Dia mengatakan ia adalah kerana dia percaya kepada idea mereka, tetapi ternyata dia hanya menyertai wanita. Angka.

Cerita panjang pendek, Harry memberi Kinsey $ 500 untuk pergi ke Los Angeles dan mula segar. Kinsey selalu menjadi satu untuk mengambil lebih banyak idea dan sikap Bohemia, tetapi saya tidak tahu sama ada saya pernah melihat ini datang. Mari kita harap dia menyingkirkan ‘dahsyat’ yang dilakukan di Hollywood. Shudder.

Adakah anda terkejut kerana saya berada di wajah baru Kinsey? Apa yang anda fikirkan sepanjang episod itu?

Lebih banyak TV yang terlewat…

Gadis-gadis: Hannah Goes Home (Dan Adakah Ini 5 Perkara Yang Sentiasa Lakukan)

Saya Menolak Kamu Tidak Bawl Menonton Selamat Berpengalaman SNL kepada Kristen Wiig

Anda Pemikiran Kita Telah Selesai? Kami Tidak Selesai. Berikut adalah 5 LEBIH Cantik Lelaki Datang ke TV Kejatuhan ini

Foto: AMC