Mila Kunis dan Ashton Kutcher yang terlibat sejak Februari-amat terkenal dengan pemalu, jadi saya tidak fikir kita akan melihat gambar perkahwinan mereka disebarkan di seluruh tabloid. Saya agak sedih, kerana saya memuja gaya Mila, dan saya suka melihat apa yang dia pilih untuk dia berjalan di lorong.

Dan gambar-gambar ini dari filem terbarunya, Musytari Menaik, di pawagam bulan depan, menjadikannya menyengat sedikit lagi. Mila akan menjadi a menakjubkan pengantin perempuan. Di sini dia berada dalam gaun pengantinnya:

1 mila kunis wedding dress pictures jupiter ascending 0130 courtesy

Dan pandangan belakang:

2 mila kunis wedding dress pictures jupiter ascending 0130 courtesy

Dan satu lagi kostum cantik, hanya kerana saya akan maim dan merampas peluang untuk memakai pakaian emas itu. Drop. Mati. Cantik.

3 mila kunis wedding dress pictures jupiter ascending 0130 courtesy

Semua gaun ultra-cantik telah direka oleh pereka kostum Kym Barrett, yang menggabungkan lebih daripada satu juta kristal Swarovski ke dalam pakaian. Juga, betapa hebatnya ia akan berjalan di lorong lilin yang dipenuhi lilin? Ia cukup banyak bahaya kebakaran yang paling tidak senonoh, pernah, tetapi anda akan melihat SO cantik dalam semua cahaya lilin.

Pemikiran pada Mila Kunis ‘ Musytari Menaik baju pengantin? Adakah anda fikir pakaian perkahwinannya yang sebenar akan kelihatan seperti itu?

Saya dapat melihatnya dalam bentuk siluet, tetapi mungkin dengan unsur-unsur 3-D yang kurang. Dan mungkin bukan merah. Walaupun saya sangat menyukainya. Dan tidak itu pisang jika dia kehilangan tudung, betul?

Inilah Mila kepadanya Glamour menangkap sampul: