Perkara yang tidak dikenali dua musim ditetapkan untuk perdana di Netflix pada 27 Oktober, tetapi satu watak yang dicintai akan hilang: pelajar sekolah menengah Barbara Holland, AKA Barb yang tidak dapat dipertahankan. Sudah tentu, kami telah mengenali ini sebentar-dia terbunuh dalam satu musim oleh The Monster / Demogorgon di Kolam Terbalik-tetapi itu tidak membuat kesedihan kita kurang nyata. Tetapi walaupun dia telah pergi, Internet telah terpikat olehnya, jatuh untuk mata mata epiknya, gelas coke-botol, dan kesetiaannya kepada sahabatnya, Nancy Wheeler. (Jimmy Fallon juga menipu kematiannya di The Tonight Show.) Tetapi kita masih memerlukan penutupan-iaitu, kenapa adakah dia terpaksa mati di tempat pertama??

Gaten Matarazzo, yang memainkan genius kompas Dustin Henderson, menyampaikan beberapa cahaya pada malam Sabtu malam di pesta teh pra-Emmy BAFTA.

“Dia sudah berlalu, dia sudah mati,” kata Matarazzo Elle dalam istilah yang tidak pasti. “Watak itu ditulis untuk mati.”

Ah. Dia terus menjelaskan bahawa titik watak Barb adalah semata-mata untuk menerangkan bagaimana semua yang terdedah sebenarnya adalah Upside Down dan Demogorgon.

Matarazzo meneruskan: “Itulah watak itu, dan saya fikir bahawa membawanya kembali akan mengalahkan tujuan itu.”

Nasib Barb sudah pasti malang, tetapi Matarazzo memang mendedahkan beberapa berita gembira. Kehilangan misteriinya tidak dilupakan oleh dirinya sendiri, Will, Mike, Eleven, sahabatnya, Nancy, dan seluruh awak. Beliau juga menegaskan kepada peminat bahawa akan ada #JusticeForBarb di musim kedua pameran itu-titik plot yang akan menyelidiki bahagian belakangnya.

Walaupun kita sedih tidak akan pernah berkaitan dengan kegelisahan sosial Barb dan kecenderungan pemula ketiga lagi, dia akan hidup selama-lamanya di dalam hati kita, hashtag, dan pakaian Halloween sempurna untuk tahun yang akan datang.

Cerita Terkait:-‘Tinjauan Stranger’ Musim Dua: Segala yang Kita Ketahui (Sebenarnya) – “Keadilan untuk Barb” Akan Hadir dalam ‘Perkara yang Tidak dikenali’ Musim Dua
-Drop Everything: Trailer Penuh Pertama untuk Musim 2 ‘Perkara yang Tidak dikenali’ Di Sini