Baiklah, ini adalah menarik: Kerry Washington hamil lagi! Kami Mingguan mengesahkan bahawa pelakon itu mengharapkan anaknya yang kedua dengan suaminya, Nnamdi Asomugha. Beliau baru-baru ini dilihat di majlis makan malam Koresponden Rumah Putih pada malam Sabtu, memakai gaun hitam yang ahli menyembunyikan sebarang tanda-tanda benjolan:

kerry-washington-pregnant-getty.jpg
PHOTO: Getty Images

Tidak banyak butiran di sebalik itu-dalam fesyen Olivia Pope yang sebenar, Kerry tetap ketat tentang kehamilannya (seperti yang dilakukannya untuk majlis perkahwinan rahsia dan kelahiran anak pertamanya). Tetapi wajar untuk mengatakan bahawa bayi ini akan mewarisi beberapa gen yang sangat baik. Dan jika nama anak perempuannya, Isabelle Amarachi Asomugha, adalah petunjuk, maka kita tahu anak kedua ini akan mempunyai moniker yang indah juga.

Dan jika Kerry perlu menyamar sebagai benjolannya Skandal adegan, kita mempunyai sedikit pemahaman tentang bagaimana yang akan berlaku: Kali terakhir Kerry hamil, SkandalPereka pakaian kostum, Lyn Paolo, memberitahu kami dia menggunakan “beberapa beg Prada baru [untuk menendang bayang bayi Kerry]!” Pertunjukan itu juga menggunakan kasut wedge untuk Olivia “jadi apabila Kerry terpaksa berlari dia tidak perlu berada di tumit kerana itu kebimbangan keselamatan.” Menarik!

Selamat, Kerry! PS: Temui cinta lain dalam hidupnya-haiwan kesayangannya! -Di video di bawah ini: