Bayi Lauren Conrad belum tiba, tetapi dia mungkin telah mendedahkan pilihan namanya. Itu kerana bekas Bukit bintang dan pasukannya telah dibawa ke laman webnya-di mana mereka baru-baru ini mendedahkan foto pertama bayi benjolan LC-untuk berkongsi senarai nama bayi kegemaran mereka pada masa ini.

“Kami tidak tahu tentang anda, tetapi 2017 sudah tentu bermula pada nota tinggi,” catatan blog bermula. “Dengan begitu banyak telah menanti tahun ini, kami dapat menambah dua tambahan baru kepada Team LC! Antara pengumuman menarik Lauren dan fakta bahawa Editor Urusan kami Ilana menjangkakan anaknya yang kedua, mengatakan bahawa kita mempunyai bayi pada otak akan menjadi meremehkan! Anda perlu menunggu dan melihat semua kandungan bayi yang menyeronokkan tahun ini pasti akan membawa bersama … Tanpa kesilapan lanjut, ini adalah nama bayi kegemaran pasukan LC untuk 2017. “

Bermula di bahagian bawah senarai, LC adalah peminat Rowan, kebanyakannya kerana ia moniker neutral jantina. “Walaupun nama ini juga berfungsi sama ada nama lelaki atau perempuan, kami menyukainya untuk seorang budak lelaki,” kata Team LC. Adakah ini petunjuk bahawa LC mempunyai budak lelaki?

Memuatkan

Lihat di Instagram

Di bawah namanya ialah Elle, yang mungkin juga menjadi nama 2016 memandangkan tahun itu dikuasai sebahagiannya oleh rancangan TV kegemaran Internet, Perkara yang tidak dikenali, dan pelakonnya Millie Bobby Brown, yang bermain Eleven a.k.a. Elle.

Nama lain dalam senarai termasuk Carter, Sienna, Jackson, Jasper, dan Charlotte, yang Team LC memanggil “romantis” dan “klasik.” Bonus: Mereka mengesyorkan memberi bayi Charlotte nama panggilan “Charlie.”

Memuatkan

Lihat di Instagram

Dan benar kepada tradisi nama bayi selebriti, tiga pilihan utama pada senarai nama bayi Lauren Conrad pasti unik. Berada di nombor tiga adalah Sailor, yang dijelaskan seperti ini: “Kami menyalahkannya untuk tinggal di California Selatan, tetapi kami suka nama yang mencerminkan hidup berhampiran dengan sebuah badan air.” Kemudian ada Sungai, yang Team LC juga suka kerana ia adalah unisex.

Pilihan pertama pasukan LC mungkin mempunyai backstory cutestory, walaupun. “Hazel berada di bahagian atas senarai kami,” kata jawatan itu. “Kami tidak menentang penamaan bayi selepas watak perempuan yang kuat sama ada (yang lain) Kerosakan di Bintang Kami peminat?)! “

Hanya sebulan lagi sehingga kita tahu memilih LC!

BERKAITAN: Setiap Episod The Hills, Kedudukan oleh Drama