Jujurlah: Hubungan Lili Reinhart dan Cole Sprouse lebih misteri dari apa saja jalan cerita Riverdale. (Kita semua tahu Hood Hitam adalah ayah Betty atau abangnya atau seseorang dalam keluarga Cooper. Mata hijau memberinya, orang-orang.

Kedua-duanya, yang bermain Betty dan Jughead pada pertunjukan CW yang melanda, telah bermain dengan emosi peminat selama berbulan-bulan. Ada masa mereka diam secara rahsia semasa wawancara Comic-Con. Kemudian Sprouse memberikan sebutan yang tidak jelas beberapa bulan kemudian tentang bagaimana ia “sangat menyenangkan” orang menghubungkan mereka bersama-sama. Mereka legit tidak boleh berhenti menyiarkan satu sama lain di media sosial. Semua tanda menunjukkan mereka lebih daripada kawan, tetapi tidak mengesahkannya. Malah, Reinhart berkata pada Tumblr dia lebih daripada orang yang mengantarnya dengannya Riverdale kos, yang menunjukkan bahawa mungkin tidak ada antara dia dan Sprouse sama sekali.

Tetapi bukti yang ada adalah hanya terus dipasang. Exhibit J (atau adakah H? I? Z?): Foto Reinhart ini memakai jaket Sprouse semasa bergambar untuk peminat muda. Sudah tentu, mungkin ini tidak bermakna apa-apa; mungkin Reinhart hanya sejuk, dan modalnya-P Platonic pal Cole Sprouse anggun meminjamkan jaketnya. Sekali lagi, bagaimana pula jika ini bermakna semuanya? Bagaimana jika Reinhart dan Sprouse adalah versi IRL setiap pasangan rom-com dalam sejarah? Perkongsian jaket, selepas semua, merupakan ciri utama setiap filem cinta yang baik. (Nah, itu dan rupa-rupa mencuri dari Judy Greer.)

Lihat foto untuk diri sendiri, di bawah:

Dan inilah gambar Sprouse memakai jaket, jika anda fikir saya berbohong dan fikir ini, seperti, beberapa kot runcit rawak.

* EKSKLUSIF * Cole Sprouse and Lili Reinhart arrive back in Vancouver together
PHOTO: BACKGRID

Adakah anda mendengarnya? Itulah bunyi 10,000 letupan tweens yang meletup.

A Riverdale Costar Kata Lili Reinhart dan Cole Sprouse Memiliki ‘Great Chemistry’