Daripada menghormati Daria dan sikap tandatangannya yang somber, saya tidak akan memaki, mengeluh, atau menunjukkan apa yang saya rasa di dalam mengenai video ini di luar.

Tetapi, seperti, anda tahu bagaimana perasaan saya di dalam, bukan? Ini adalah “treler” untuk versi khayalan a Daria filem berbentuk aksi langsung, sudah tentu, Aubrey Plaza sebagai Daria. Quinn ada di sana, Jane ada di sana, semua ada di sana-dan sudah tiba masanya untuk perjumpaan selama 10 tahun.

Saya tahu ini adalah video yang palsu dan semua, tetapi dari tempat yang tenang dan tidak meresap, saya tidak melihat sebab yang tidak sepatutnya menjadi perkara sebenar yang boleh kita tonton di teater tidak lama lagi. Sebagai amaran: Anda akan hampir freak apabila anda melihat Aubrey membuka sebuah almari yang penuh blazer dalam-hijau dalam vid ini. Tetapi jangan lakukannya. Daria tidak mahu begitu. Tidak juga dia mahu saya membuat apa-apa jenaka yang merujuk lagu Backstreet Boys “I Want It That Way” pada masa ini. Jadi saya tidak akan.

Video Funny Kegemaran CollegeHumor

Sangat hebat, betul?

Foto: CollegeHumor