Penguasaan Shonda Rhimes ‘DVR anda ditetapkan untuk meneruskan siri Shondaland terkini dalam pengeluaran. Mogul TV telah memperoleh hak untuk buku Luvvie Ajayi Saya Menilai Anda: The Do Better Manual.

Saya Menilai Anda adalah koleksi esai yang lucu yang bertujuan untuk membantu orang yang tidak baik pada kehidupan, anda meneka, kurang buruk. (Ia terbahagi kepada bahagian-bahagian kehidupan, budaya, media sosial, dan kemasyhuran.) Nada menjadikan projek itu sebagai hala tuju baru untuk Rhimes, yang jelas lebih dikenali dengan pertunjukan dengan melodramatik yang menakjubkan dan momen-momen monolog gutting daripada ketawa. Sebagai tambahan kepada komedi pertama Shondaland, yang Saya Menilai Anda siri juga akan membuat pertunjukan yang lebih matang daripada biasa Shondaland (bukan pembunuhan dan pengkhianatan dan apa-apa kelainan baru yang baru Skandal telah berlaku pada minggu ini sebagai permainan kanak-kanak). Penyesuaian sedang dirancangkan sebagai siri kabel, menunjukkan kurang kandungan mesra keluarga di hadapan. Oleh itu, ia tidak akan menyertai orang seperti Skandal, Cara Dapatkan Away Dengan Pembunuhan, dan Anatomi kelabu untuk TGIT di pangkalan ABC di Shondaland, walaupun persembahan itu masih akan dihasilkan melalui pengeluaran ABC.

Ajayi juga mempunyai cerita yang hebat tentang bagaimana dia menangkap mata Shonda Rhimes, dan ia harus menjadi inspirasi kepada para pengikut Shonda di mana-mana. Menurut Deadline, Rhimes menyedari Ajayi berkat Ajayi yang terperinci Skandal Recaps di blognya AwesomelyLuvvie.com (di suatu tempat, seorang penulis lepas telah menundukkan kepalanya dalam doa senyap). Malah sebelum mendapat hak Saya Menilai Anda, Rhimes berkongsi pujian kepadanya, tweeting bahawa dia “suka” kerja itu.

Jadi pelajaran kepada anda semua: Kehilangan minda anda terhadap rancangan Shondaland adalah idea yang baik. Paling baik, anda akan mendapat siri TV anda sendiri, dan paling teruk, anda akan melakukannya pula.