Memandangkan malam ini Pitbull minggu pada Randy Jackson Presents: Crew Dance Best America, Saya mempunyai harapan yang tinggi memasuki lawatan di belakang layar di pameran MTV. Jadi mungkin saya pasti mengecewakan diri saya dengan berfikir kita dapat menyanyi beberapa lirik untuk “Cinta Antarabangsa” bersama-sama, tetapi tanpa Pitbull, kru tarian, hakim, dan kejutan-bahkan pelakon Remaja Wolf!– Tidak mengecewakan.

The Crews Dance

Selepas menonton kanak-kanak ini mempamerkan barangan mereka di atas pentas, saya yakin mereka bukan hanya penari-mereka sedang berjalan dan menari contoh-contoh seni persembahan. Itu satu-satunya cara anda boleh menerangkan anak-anak yang berbakat ini. Mari berjumpa dengan mereka!

8 FLAVAHZ

Siapa: Malaikat, 12; Camren, 12; Charlize, 10; Jaira, 14; Kaelynn, 16; Musim panas, 12; Tamara, 17; Tiara, 17

0515 8 flavorz ob
PHOTO: Dowling / PictureGroup

Cerita Di Sebalik Nama: “Kerana kita semua mempunyai gaya dan keperibadian kita sendiri dan latar belakang yang berlainan. Kami saling memberikan satu rasa atau flavahz.” Saya bertanya sama ada saya boleh menjadi ke-9 jenis flavah kehormatan seperti ceri di atas. Mereka kelihatan agak ragu-ragu. Saya tidak menyalahkan mereka.

Faktor keracunan: Mati carta. Dua daripada gadis-gadis itu juga menyanyikan lagu buatan sendiri tentang Cheeze-Its.

0515 eight flavorz mypic ob

GENERASI RATED NEXT

Siapa: Jennique, 13; Bailey, 15; Aneeka, 13; Paiton, 13; Marina, 14; Erin, 15; Alex, 13

0515 rated next generation mypic ob

Kebaikan Teratas: Rated Generation Next mengambil tempat pertama di Amerika Syarikat pada Kejohanan Tarian Antarabangsa Hip Hop 2009

Shake, Rattle & Roll: Kumpulan itu mengakui bahawa mereka biasanya “super saraf sebelum kita pergi. Mungkin [selamat untuk mengatakan] beberapa daripada kita telah dibuang sebelum menunjukkan.”

ELEKTROLYTES

Siapa: Benjamin, 21; Sal, 24; Chris, 26; Nico, 21; Kyle, 20; Marcus, 16; George, 21; Jose, 27

Terima kasih kerana bersorak-sorai AWESOME anda!

__THE JUDGES__

[#image: / photos / 56957b69085ae0a85036c5b3]

Glamour: Banyak kanak-kanak memberitahu saya mereka membuang sebelum melakukan. Adakah itu pernah berlaku kepada kamu?

J.C. Chasez: Saya tidak boleh mengatakan bahawa saya ada. Satu-satunya masa yang saya jumpai di atas pentas adalah apabila saya sakit secara fizikal dengan selesema, tetapi saraf tidak pernah mengambil saya sejauh ini.

Lil Mama: Saya akan menjadi pening. Sangat, sangat pening.

Dominic ‘D-Trix’ Sandoval: Saya hanya perlu kencing. Saya akan sangat teruja, saya perlu kencing.

Glamour: Jadi apa nasihat anda untuk berurusan dengan saraf, sama ada anda di atas pentas, atau bercakap di hadapan sekumpulan besar orang?

D-Trix: Ingat kembali apabila anda sedang berlatih di garaj anda atau bergerak ke atas di bilik anda. Lupakan ada penonton. Fikirkan ia sebagai apa-apa-hanya satu hari lagi di taman.

Glamour: OK, soalan penting di sini. Apa lagu yang paling memalukan yang perlu anda bangun dan tarian apabila tiba masanya?

J.C.: Saya tidak fikir mana-mana lagu memalukan lagi. Hanya lakukan untuk bersenang-senang dan menjadikannya satu pengembaraan.

D-Trix: Satu Arah adalah sejenis sejuk! Mereka membuat lagu yang baik untuk bangun dan menari.

Glamour: Soalan terakhir-krew apa yang anda ramalkan untuk memenanginya?

J.C.: Untuk setiap pertunjukan, saya lap bersih. Setiap orang patut mendapat peluang yang adil untuk menunjukkan kepada dunia apa yang mereka ada.

D-Trix: Saya bersetuju dengan J.C..

Lil Mama: 8 Flavahz atau Mos Wanted.

Tune in to Krew Tarian Terbaik Amerika TONIGHT pada MTV pada 10 / 9c untuk melihat krew tarian mengambil Pitbull!

Lebih Menunjukkan Kami Pergi Di Bawah-Adegan:

*Keluarga moden

*Bandar cougar

*Mike & Molly

Foto: MTV / Picturegroup
Video: Jessica Radloff