Adakah anda bersedia untuk ini, kawan? Pelbagai saluran melaporkan bahawa Khloé Kardashian menjangkakan anak pertamanya. Ya, itu Khloé Kardashian-sama Khloé Kardashian yang separuh saudara perempuan dengan Kylie Jenner … yang juga dilaporkan hamil.

“Ya, Khloe dan Tristan menjangkakan, dan mereka sangat gembira,” kata sumber Orang. “Ini bukan satu perkara yang mereka buru-buru untuk mengumumkan kepada seluruh dunia, dan hanya dalam seminggu yang lalu atau mereka merasa selesa menceritakan kebanyakan bulatan dalaman mereka. Perkara yang rumit sedikit oleh pengumuman Kylie kerana mereka tidak mahu dilihat sebagai menceroboh pada masa itu untuknya, tetapi kini sampai ke titik di mana Khloe tidak mahu berbohong secara terbuka kepada orang ramai, dan hanya diam tenang tidak akan berfungsi lagi. “

Dan kedua-duanya bukanlah satu-satunya orang dalam anak-anak Kardashian-Jenner dilaporkan mengharapkan anak-anak: Kim Kardashian dan Kanye West juga mempunyai anak lain dalam perjalanan melalui pengganti. Itulah tiga saudara perempuan dalam keluarga ini yang akan mengembangkan keluarga mereka. Gila, betul?

Pengguna Twitter juga berfikir begitu juga. Mereka mempunyai hari yang lengkap hari Jumaat lalu atas kehamilan Kylie (sekali lagi, didakwa), dan mereka mempunyai perasaan yang sama tentang Khloe. Lihat reaksi terbaik yang kami dapati, di bawah: