Torrey DeVitto adalah seorang gadis bertuah. Dia bintang bukan satu tetapi DUA memukul rancangan TV–Diari Pontianak dan Pretty Little Liars dan berkahwin dengannya VD bersama bintang, seksi Paul Wesley. Dengan PLL Kembali pada malam ini, terdapat banyak soalan yang tidak dijawab mengenai wataknya, Melissa Hastings yang licik dan penipu. Apa yang dia tahu tentang kematian Allison? Dan, adakah dia bekerja dengan Mona dan “A” jahat untuk menyeksa kakaknya Spencer (dan kawan-kawan)?

Eeek! Terdapat begitu banyak yang kita akan tahu! Nah, bernasib baik untuk kami, apabila menjawab soalan kami – Torrey lebih terbuka daripada Melissa pernah menjadi!

64 torrey devitto pretty little liars sm

Obsesi semasa saya ialah: Menari gelung

Selebriti pertama yang saya taksub dengannya ialah: Gabriel Damon

The celeb yang saya sedang terobsesi adalah: Paul Wesley

DVR saya taksub dengan rakaman: “Jika saya memberitahu anda, saya perlu membunuh anda.”

Filem yang saya taksub dengan saya tahu setiap perkataan: * Berita *Album yang selalu saya taksub ialah: Silverchair Diorama

Buku yang saya taksub dengan ini ialah: Timur Eden

Makanan yang saya taksub ialah: “Mama panggang saya ziti.”

Laman-laman internet yang saya taksub: “Tidak, saya bukan surfer internet yang besar.”

Orang di Twitter yang paling saya sukai ialah: “Steve Martin, saya taksub dengan gambar ikonnya, saya mahu melakukan perubahan sendiri dan menghantarnya kepadanya.”

65 steve martin twitter acct sm

Tempat percutian yang saya taksub dengan: Positano

Perkara di dalam almari saya yang paling terobsesi adalah: “Selendang saya, saya suka bungkus dan selendang.”

Momen Hollywood paling aneh saya setakat ini adalah masa: “Saya telah diikuti oleh paparazzi kerana mereka menganggap saya Shannyn Sossamon. Rakan kakak saya mendapati semua gambar di laman penggemarnya dan berkata ‘Shannyn berjalan di sekitar Beverly Hills.'”

Anak perempuan saya sekarang sedang menghancurkan: “Monica Bellucci, ia tidak pernah berubah.”

Bilik tidur kanak-kanak saya terkandung: “Bettie Page poster.”

Saya boleh membeli saham muflis: “Produk! Penjagaan kulit dan rambut.”

Nasihat terbaik yang pernah saya dapat ialah: “Saya tidak tahu, saya tidak peduli.”

Laluan kerjaya yang saya rahsia ingin diambil ialah: “Saya selalu berkata saya mahu menjadi pengarah pengebumian jika saya bukan seorang pelakon.”

Anda tidak akan percaya, tetapi bintang-bintang saya dan saya terobsesi dengan: “Baiklah, saya tidak tahu tentang pemain lain tetapi saya tahu Ian Harding dan saya taksub dengan kue beludru biru tertentu, ya, betul, biru, bukan merah.”

Satu perkara yang saya paling mengagumi tentang saya PLL watak Melissa Hastings adalah: “Keupayaannya untuk menyimpan rahsia.”

Satu perkara yang akan saya ubah tentang saya PLL watak Melissa Hastings adalah: “Almari pakaiannya!”

Perkara yang paling rawak dalam dompet saya sekarang ialah: “Tiket lama untuk konsert Guns N ‘Roses saya pergi ke Atlanta. Saya tidak tahu ia masih di sana, kelihatan seperti waktunya untuk membersihkan beg saya!”

65 torrey devitto ticket sm

__Adakah anda berkongsi apa-apa obsesi Torrey? Rahsia apa yang ANDA fikir wataknya Melissa bersembunyi di PLL? Adakah anda akan menonton malam ini (8 pagi ET pada Keluarga ABC)? Atau adakah anda lebih daripada peminat Vampire Diaries? __

Lebih banyak celebs menumpahkan rahsia mereka kepada kami!

  • Dapatkan Tahu Baharu Rumah Baru Real Orange County Star Heather Dubrow – Anda Akan Sebaiknya Kita Takut!

  • Bethenny Frankel: Kehidupannya Mungkin Menjadi Buku Terbuka Tetapi Obsesi Dia Dikongsi Dengan Kami Akan Masih Kejutan Anda!

  • Jadi, Saya Mempunyai Crush The Girlest Teeniest Pada Gabungan Gabrielle Selepas Chat Kami Tidak Disengaja Mengenai Segala-galanya dari Menjadi Kawan Bola Keranjang Kenapa Dia Tidak Akan Membaca 50 Shades of Grey . . .

Foto: J Fotografi Sq