Ada satu pihak yang tidak terlalu teruja dengan filem Prince Harry dan Meghan Markle Seumur Hidup yang akan datang: Buckingham Palace. Para bangsawan dilaporkan memeluk mutiara mereka tentang pemandangan cinta yang mungkin selepas melihat treler. “Apa yang saya dengar ialah mereka sangat bimbang tentang adegan seks,” Harry & Meghan: Romantik Diraja kata pengarah Menhaj Huda Vanity Fair pada Khamis. Adapun bagaimana Huda tahu, dia mendedahkan kepada majalah itu bahawa sahabat isterinya berkencan dengan setiausaha akhbar istana.

The Harry & Meghan Walau bagaimanapun, pasukan tidak terlalu prihatin terhadap keprihatinan kaum royal. “Biarkan mereka risau,” kata pengeluar Meredith Finn. “Orang mempunyai hubungan seks.” Sementara itu, penerbit koscreen Scarlett Lacey sedikit lebih diukur dengan kata-kata beliau. “Mereka pasti sedar mengenai filem itu, mari kita letakkannya seperti itu,” katanya Vanity Fair.

Dari apa yang kita lihat dalam treler, walaupun, jika memang ada adegan seks, nampaknya cukup jinak dan menghormati. Klip yang dipersoalkan berasal dari salah satu treler yang lebih baru, di mana Meghan Markle (Parisa Fitz-Henley) dan Putera Harry (Murray Fraser) berbaring di atas katil bersama-sama, kira-kira untuk mencium. Seperti di, mereka tidak mencium, dan kedua-duanya ditutup dengan katil.

Harry & Meghan: Romantik Diraja perdana pada hari Ahad, 13 Mei.

Priyanka Chopra Kata Rakannya Meghan Markle Masih Teks ‘A Lot’

Ayah Meghan Markle Pasti Berjalan Dia Melangkah di Aisle di Perkahwinan Diraja

Putera Harry dan Pengantin Hari Perkahwinan Meghan Markle kelihatan ajaib, sememangnya