Presiden Donald Trump nampaknya tidak kenal dengan had-had ketika datang kepada wanita, berdasarkan beberapa laporan yang muncul dalam kitaran pilihan raya – yang membanggakan dari wanita yang meragukan wanita dengan pensyarah mereka kepada penentuan umum pada badan wanita . Salma Hayek tidak malu bercakap mengenai pengalaman masa lalu beliau dengan Presiden sekarang.

Oktober lepas, kami memulakan saga pada masa dia menolak tawarannya selepas Trump didakwa menggunakannya kemudian teman lelakinya untuk mendapatkan nombor beliau. Selepas ditolak, cerita dalam akhbar kegemaran Trump, yang National Enquirer, keluar berkata Trump tidak akan pergi bersamanya kerana dia terlalu pendek. Sekarang kita mempunyai lebih banyak wawasan bagaimana tepatnya dia cuba memukulnya, terima kasih kepada perbualan hari Jumaat dengan Trevor Noah The Daily Show.

Dia berkata bahawa Trump menghampiri pacarnya kemudian, dan selepas berteman dengannya, dia mendapat nombor daripadanya. Kemudian dia memanggilnya dan melemparkan naungan kepada teman lelakinya untuk membawanya keluar dengannya.

“Saya berada di acara dengan teman lelaki saya, dan kemudian saya pergi seperti ini, seperti saya sejuk -” kata Hayek, mimik menggigil- “dan dia meletakkan jaketnya.” Dia mengatakan bahawa dia dan teman lelakinya berpaling, dan di sana dia, “begitu menarik, sangat bagus.” “Dia berkata halo, memperlihatkan dirinya, sangat bagus,” tambahnya. “Dia berkata, ‘Saya minta maaf, teman wanita anda, saya nampak bahawa dia sudah sejuk.'”

Dan kemudian:

“Bagaimanapun, dia terus bercakap dengan teman lelaki saya dan kemudian dia berkawan dengan teman lelaki saya dan menjemputnya untuk makan malam selepas itu, pergi ke mana dia pergi Kami pergi, dan sepanjang masa dia bercakap dengan … teman lelaki saya,” katanya. “Dan kemudian dia suka, ‘Jika anda berada di New York, anda boleh datang ke Atlantic City, da-da-da, anda boleh tinggal di hotel saya, beri nombor saya.”

Hayek berhenti sejenak, memaksa Trump memintanya dan teman lelakinya untuk nombor mereka.

“Jangan pernah bercakap dengan teman lelaki saya lagi,” katanya. “Sekarang dia memanggil dan dia menjemput saya … dan saya katakan, ‘Bagaimana dengan teman lelaki saya? Adakah saya gila? Adakah anda bertanya kepada saya? Anda tahu saya mempunyai teman lelaki.'”

“Dia tidak cukup baik untuk awak,” kata Hayek. “Tidak penting, dia tidak penting, dia tidak cukup besar untuk awak, anda mesti pergi bersama saya.”

“Adakah anda tidak berkahwin dengan teman lelaki itu?” Nuh bertanya.

“Tidak,” jawab Hayek.

“Jadi Donald Trump betul,” kata Nuh, ketawa.

Nah, ada begitu.

Tonton klip penuh di sini:

Cerita Terkait:
-Donald Trump Bercerita Mengenai Wanita yang meraba-raba di Video Baru yang Mengganggu
-Donald Trump Mencuba Wanita Bomba Dia Tidak Fikirkan Cukup Menarik untuk Bekerja di Kelab Golfnya
-7 Momen Kebanyakan WTF Dari New York Times Siasatan hubungan Donald Trump dengan Wanita