Sophie Turner dan Maisie Williams tidak hanya memainkan saudara perempuan di televisyen – mereka beragama Islam IRL. Saudara-saudara Stark fiksyen tetapi best life besties mempunyai ikatan yang mendalam yang meluas jauh melampaui tujuh kerajaan Game of Thrones: Kami telah melihat kedua-dua tatu yang sepadan, masing-masing berpaling pada permaidani merah, dan juga mendapatkan pernikahan palsu. Dan sekarang, Sophie Turner dan Maisie Williams-A.K.A. Mophie – melakukan sesuatu yang hanya kawan baik yang benar boleh lari dengan: Mereka saling memakan paling momen yang memalukan.

Semuanya bermula apabila Sophie Turner mula-mula muncul di BBC’s Radio 1, dan tuan rumah, Nick Grimshaw, telah menjangkau Williams untuk mendedahkan rahsia-rahsia yang pantas tentang Turner. Pada masa itu, Williams berkongsi bahawa Turner mempunyai kawan yang tidak kelihatan lelaki bernama Angelbert Wilson. “Siapa, kawan kepada kawan, memang pelik,” kata Williams kepada Grimshaw ketika baru-baru ini muncul di acara itu. “Ini seperti, ketika dia berada di sekolah menengah seperti 14, 15 tahun,” lanjut Williams. “[Dia] membuat halaman Facebook dan segala-galanya … Dia hanya menjemputnya ke acara pesta ulang tahunnya yang dia akan mempunyai untuknya ke-21.”

Kini, Sophie Turner kembali memihak dan berkongsi cerita yang sama dengan Maisie Williams. Turner memberitahu Grimshaw untuk meminta Williams tentang Bono, yang membawa kepada Williams mengakui salah satu momen paling memalukannya. “Kami cukup bernasib baik untuk mendapatkan tiket U2 ketika kami sedang menembak Belfast,” kata Williams. “Bono ada di belakang pentas, dengan berkata hi kepada semua orang dan saya tidak mahu melakukan perkara itu, seperti,” Saya tahu siapa awak. “

Jadi sebaliknya? “Saya minum, dan dia pergi, ‘Hai, apa namanya?” Williams teringat. “Saya berkata, ‘Saya Maisie’-dan saya pergi untuk mengatakan’ apa nama anda, ‘yang anda tidak boleh katakan kepada Bono.”

Sememangnya, Turner-yang berada di sana-tidak akan membiarkan Williams menurunya. “Sophie adalah seperti,” Anda hanya meminta Bono apa namanya pada konsert U2, “kata Williams. “Itu sangat mengerikan.”

Tetapi dalam fesyen BFF yang sebenar, Sophie Turner dan Maisie Williams masih ada ini– walaupun memalukan antara satu sama lain di radio kebangsaan.

Berkaitan: Foto-foto Pemulihan Foto Maisie Williams dan Sophie Turner Adalah Serius