Taylor Swift dan Joe Alwyn dilaporkan pada dasarnya hidup bersama, menurut laporan baru dari MatahariDan Wootton, yang memecah berita mengenai hubungan mereka di tempat pertama. Khususnya, Swift nampaknya tinggal di apartmen Alwyn di Crouch End kerana dia tidak mempunyai tempat sendiri di London, tetapi mereka tidak berpindah bersama secara rasmi. Mereka hanya, ya tahu, shacking up. Dan dalam berita lain, air basah, matahari panas, dan rambut palsu Donald Trump mungkin terbang di angin ketika kita bercakap.

Ini semua untuk mengatakan berita mengenai kelahiran Swift dan Alwyn yang dilaporkan seharusnya tidak mengejutkan sesiapa pun. Nah, sebenarnya, saya mengambil balik itu: Mungkin kejutan kepada anda jika anda memisahkan diri anda dari masyarakat pada Januari 2016 dan menghabiskan dua tahun berturut-turut di dalam rumah, mendengar Katy Perry’s Mimpi remaja album diulang dan menonton Menjaga Dengan Kardashians. Semua propaganda anti-Swift yang rendah ini telah menjadikannya mustahil untuk anda mendengar tentang kejayaan peribadi beliau (khabar angin). Sekiranya anda tidak berada dalam situasi yang tepat, maka tidak ada alasan. Ini tidak sepatutnya berita.

Apa, tidak ada yang mendengar Swift Reputasi album? Rekod itu dipenuhi dengan insang dengan rujukan Alwyn yang sangat mengasihi bahawa semua tetapi mengesahkan kesatuan sementara berada di cakrawala. Perlu saya ingatkan lirik-lirik khusus ini?

“Halus”

Lyrics: “Adakah terlalu lama untuk melakukan ini?”

Terjemahan: Bukankah terlalu lama untuk saya menukar selimut kasar, selimut katil kasar untuk penghibur saya?

“Pakaian”

Lyrics: “Hanya beli pakaian ini supaya anda dapat membuangnya.”

Terjemahan: Dan kemudian masukkan ke dalam mesin basuh anda untuk membilas dengan cepat. (Sebenarnya, boleh anda letakkan di dalam mesin basuh, Joe?)

“Raja Jantung Saya”

Lyrics: “Kami memerintah kerajaan di dalam bilik saya.”

Terjemahan: Dan apabila kita berada di London, kita akan memerintah kerajaan semacam di dalam bilik kamu, kerana hanya bilik saya yang sebenarnya.

“Sedia untuk Ia”

Lyrics: “Adakah anda bersedia untuk itu?”

Terjemahan: “Ia” adalah sewa dikurangkan anda, kerana kami membahagikan perbelanjaan hidup. Jangan lupa menghantar $ 50 untuk bil kabel.

Kredit pemangku Alwyn baru-baru ini membayangkan bahawa Swift akhirnya akan tinggal bersamanya. Maksud saya, teruskan, Jalan Halftime Billy Lynn? Filem itu jelas mencadangkan Alwyn bosan berjalan kaki begitu banyak untuk bertemu Swift di London, jadi dia memberikannya kunci kepada flatnya. Baca antara baris, orang. Subteks! Mata birunya menjerit, “Tolong Taylor Swift, Ratu Pop, berkongsi bilik mandi saya dengan saya!” Dan rambutnya pasti menjerit, “Saya mahu akses kepada syampu dan perapi istimewa anda pada setiap masa.” (Hanya bergurau.)