OK, saya sedang dalam mod geek TV sepenuhnya sekarang. Rainn Wilson, yang, seperti Mindy Kaling, jelas kelihatan nostalgia Pejabat angin turun, menyiarkannya di Facebook malam tadi:

“Ini adalah helaian masuk asal untuk hari pertama pemutus untuk> Pejabat yang diberikan kepada saya oleh Allison Jones, agen pemutus luar biasa kami. Saya adalah orang yang pertama untuk uji bakat untuk siri ini, 11/06/03. Perhatikan semua bakat yang menakjubkan di atas helaian, termasuk yang menakjubkan # 13! Ini mungkin kenang-kenangan Pejabat yang paling besar yang saya ada. Jadi bersyukurlah untuk kerja yang terbaik yang pernah saya ada. “

Bersama dengan pic of keepsake:

pemutus list

Mari kita putuskan ini-siapa yang boleh jadi siapa.

JIM__

Adam Scott mengikuti audisi untuk Jim. (Saya dapat melihatnya sepenuhnya. Ini adalah pendirian dan smirk.)

adam scott

Tunggu, HAMISH LINKLATER dibaca untuk Jim juga? Saya tidak tahu berapa ramai di antara kamu Pengembaraan Baru Christine Lama, tetapi dia comel. Dan dia mendapat perkara Krasinski yang sedang berjalan. saya faham.

hamish linklater

PAM

Mary Lynn Rajskub membaca untuk masa depan Puan Halpert. (Sekarang kita perlu jeda gambar Mary Lynn dengan bukan hanya John Krasinski tetapi juga Adam Scott dan Hamish Linklater dan Jenna Fischer dengan mereka semua.

mary lynn

Pernah Carradine, yang baru-baru ini dilihat Tulang, cuba keluar-dan dia benar-benar berpakaian untuk bermain Pam dalam pukulan publisiti ini.

pernah carradine

Dan begitu juga Anne Dudek (rumah, Lelaki Mad, Cinta besar), yang kelihatan seperti Fischer, sebenarnya.

anne dudek

DWIGHT

Anda akan mengiktiraf Matt Besser, yang diakui dapat melukiskan bahagian tengah Dwight, dari banyak watak-watak peranan tamu pada pertunjukan seperti Taman dan Rekreasi, Keluarga moden, dan Perempuan baru. Dia juga bersama dengan Amy Poehler dan lain-lain, The Theatre Citizens Brigade Theatre.

matt besser

Lelaki dari Zaman tertentu, sesiapa? Matt Price benar-benar mempunyai rupa seperti Dwight, dalam hal ini masih lagi.

matt price

MICHAEL

OMG, suami sebenar Ben Falcone-Melissa McCarthy dan suami isteri Bridesmaids budak mainan-akan membunuhnya, saya pasti. Tetapi ia akan menjadi Michael yang sama sekali berbeza.

ben falcone

Alan Tudyk (Suburgatory) agak masuk akal kepada saya kerana alasan yang sangat aneh: Walaupun dia seorang Texan, saya hanya merasa seperti dia kelihatan British, dan ini adalah persembahan yang disesuaikan daripada format U.K. Lakukan dengan apa yang anda mahu.

alan tudyk

Saya tidak tahu siapa tuan rumah radio dan komik Jim Zulevic, tetapi saya boleh menghormati pilihan yang berisiko.

jim zulevic

Bill Chott boleh bekerja di Scranton-bukan Waverly Place. (Encik Laritae!)

bil chott

__Apa yang anda buat semua ini? Menarik untuk dicatat bahawa Rainn membaca untuk kedua-dua Dwight dan Michael. Fakta yang menyenangkan: Jika anda mahu melihat Michael (Alan Tudyk) dan Jim (Hamish Linklater) bersama-sama di skrin, lihat filem Jackie Robinson 42 dalam bulan April. Yang tidak sama sekali komedi.

Foto: IMDB, CBS, NBC, ABC, Facebook