Terdapat beberapa sebab Team Obsessed tidak sabar untuk Chicago Fire premiere malam ini pada NBC (kebanyakannya berkaitan dengan semua lelaki panas itu), jadi apabila saya mendapat peluang untuk temuduga bersama bintang Teri Reeves, yang memainkan Hallie di pameran itu, saya telah untuk bertanya sama ada ia berada di sekeliling begitu banyak abs pelakon berbakat…

1010 chicago fire ob
PHOTO: Sandro / NBC

Glamour: Beritahu saya tentang rancangan itu! Kami sangat teruja untuk perdana.

Teri Reeves: Pertunjukan ini adalah mengenai sebuah rumah enjin tertentu di Chicago yang menempatkan trak kebakaran, skuad, dan ambulans. Ia adalah cerita cinta pada mulanya. Terdapat semua orang yang menyelamatkan orang, dan mereka berurusan dengan kehidupan peribadi mereka sendiri di rumah.

Glamour: Anda filem di lokasi di Chicago, betul?

Teri: Betul. Kita semua berpindah ke sini.

Glamour: Adakah anda fikir yang membantu untuk berada di lokasi dan mendapatkan rasa untuk bandar, bukannya berada di sebuah studio di NY?

Teri: Oh, betul. Tangan ke bawah. Ia benar-benar telah menjadi watak lain dalam pameran itu. Setakat watak-watak dalam pameran itu sendiri, mereka semua dari Chicago – atau kebanyakan mereka. Hanya berada di Chicago dan menyerap getaran, lebih mudah untuk membina watak anda juga, tanpa membayangkannya.

Glamor: Apa bahagian terbaik tentang Chicago?

Teri: Perkara kegemaran saya ialah orang ramai. Mereka begitu turun-ke-bumi dan boleh diakses dan dialu-alukan. Saya tinggal di daerah River North, jadi ada institut seni, yang merupakan cara terbaik untuk menghabiskan petang. Saya berlari panjang, yang hebat. Mereka mempunyai banyak bar hebat.

Glamour: Jadi, siapa yang mempunyai pizza terbaik di Chicago?

Teri: Terdapat hujah seperti itu! Saya telah pergi ke tempat-tempat dengan kawan-kawan, tetapi saya tidak boleh makan pizza. Saya alah kepada keju, gandum, dan tepung. Jadi saya akan mempunyai sedikit gigitan di sana sini. Sejauh ini kegemaran saya adalah Pizano, walaupun saya belum pernah ke Gino.

1010 teri reeves ob
PHOTO: Sandro / NBC

Glamour: Adakah anda ingin bercakap sedikit tentang apa yang ia suka pada set pertunjukan baru? Adakah terdapat tenaga yang berbeza?

Teri: Sudah tentu. Terdapat kebebasan di dalamnya kerana kita semua dibenarkan datang dengannya secara kreatif, mengisi kekosongan watak dan cerita, dan bagaimana kita membayangkannya. Terdapat rasa persahabatan kerana kita memikirkannya bersama kerana kita cuba menciptanya bersama.

Glamor: Bagaimana anda berharap dapat melihatnya berubah sepanjang musim??

Teri: Hallie adalah doktor pemastautin di E.R., dan dia adalah fianc? Of Lt. Matt Casey. Apabila kita pertama kali bertemu dengan mereka, mereka tidak pasti apa yang akan berlaku kepada hubungan mereka. Dia mahukan keluarga; dia mahu menamatkan kediamannya. Sepanjang musim, kita dapat melihat mereka tumbuh dan berkembang untuk mencuba dan memikirkan semua itu. Untuknya, saya harap mereka akan berkembang menjadi hubungan yang sihat. Saya fikir itu semua saya dibenarkan untuk mengatakan [Ketawa].

Glamor: Semua orang di pejabat sangat teruja dengan persembahan kerana ada begitu banyak lelaki yang sangat baik. Adakah ia mengganggu?

Teri: Lelaki-lelaki ini adalah lelaki yang hebat. Mereka telah menjadi seperti saudara lelaki. Anda ketawa, jenaka, dan menghabiskan masa dengan mereka. Mereka mempunyai punggung dan menjaga anda. Kami seperti keluarga sudah. Apabila anda melihat sekeliling, anda agak seperti, Oh my gosh! ‘ Saya sememangnya bertuah kerana mereka begitu hebat.

Glamor: Siapa yang anda katakan adalah yang paling hangat?

__Teri: __ Itu bukan soalan yang adil. Mereka semua panas dengan cara mereka sendiri.

Glamour: Jawapan yang sangat diplomatik. Apa-apa lagi untuk menambah pertunjukan?

Teri: Saya rasa persembahan itu istimewa dan penonton akan melihat bahawa ia begitu sahih. Para penulis dan pelakon benar-benar komited untuk memberitahu anda cerita kehidupan sebenar dengan cara yang paling sahih, jadi saya fikir orang yang menonton akan bertindak balas terhadapnya. Mereka akan melihat orang yang mereka tahu di skrin atau orang yang mereka boleh berhubung. Saya rasa ini akan membantu kita menonjol dan membantu penonton menyambung.

Glamour: Chicago adalah bandar yang hebat.

__Teri: __ Kota ini sangat menyokong, dan para pemadam kebakaran di sini bersama kami sepanjang masa, menyertai kami. Saya berasa seperti bandar di belakang kita. Di mana-mana sahaja anda pergi, anda sudah tahu mengenai rancangan itu.

Glamour: Itulah yang baik awak semua mempunyai ahli bomba sebenar dan EMT pada set.

Teri: Mereka telah melatih kita, mereka telah membawa kita berjalan dengan mereka supaya kita boleh mendapatkan pengalaman hidup sebenar. Mereka akan ditetapkan dan bertindak sebagai tambahan dengan kami. Kami menembak di firehouse mereka!

Glamour: Adakah terdapat sebarang insiden gila di mana mereka perlu menjawab panggilan api di tengah-tengah menembak?

__Teri: __ Oh yeah. Kami akan berada di tengah-tengah tembakan dan loceng mereka akan pergi, dan kami perlu memegang mereka. Ia berlaku banyak.

Glamor: Adakah ini masalah? Atau adakah ia berjalan lancar??

Teri: Kami bekerjasama. Ia belum menjadi masalah setakat ini.

__Tune di TONIGHT pada 10/11 p.m. ET untuk perdana siri! __

Lebih banyak TV…

Dapatkan Pumped for Nashville Dengan Foto Flashback yang Tidak Terjangkau ini

Tebak Mana Kardashian Mendapatkan Show Sendiri?

* [Dalam Kehormatan Gadis Baru dan Projek Mindy: Apa Perkara Rawak Membuat ANDA Rasa Lama?

] (/ hiburan / blog / taksub / 2012/10 / in-honor-of-new-girl-and-the-m.html)

Foto: NBC