Semua orang tetap tenang: The Suka sebenarnya sekuel akhirnya di sini, dan anda boleh menonton semua 16 minit sekarang. Ini bukan gerudi, pencinta Keira Knightley 2003. Anda akan mendapatkan anda keseluruhannya kehidupan.

The Suka sebenarnya Sekuel telah dibuat untuk menghormati Hari Hidung Merah, dimana amal British Comic Relief bermula pada tahun 1985 untuk bekerja untuk mengakhiri kemiskinan anak. Filem pertama kali disiarkan pada bulan Mac di Hari Hidung Merah U.K., dan ia mengalu-alukan hampir semua orang dari asalnya (termasuk Knightley, Andrew Lincoln, Liam Neeson, Laura Linney, dan Hugh Grant).

Beberapa titik plot mungkin mengejutkan anda. Jamie (Colin Firth) dan Aurelia (Lucia Moniz) mempunyai tiga anak dan mengharapkan satu lagi. Joanna (Olivia Olson) bercadang untuk Sam (Thomas Brodie-Sangster), yang mengejutkan ayahnya, Daniel (Neeson). Tarian David (Grant) kepada Drake “Hotline Bling,” jatuh di tangga, dan melemparkan beberapa warna yang sangat baik di Piers Morgan. Oh, dan perajin perhiasan Rufus (Rowan Atkinson) membuat koboi ikonik.

Tetapi nostalgia masih berkuatkuasa sepenuhnya. Juliet (Knightley) dan Mark (Lincoln) mencipta rekaan pembacaan poster klasik mereka (dengan twist berjanggut), dan Sarah (Linney) akhirnya mendapat panggilan daripada suaminya (Patrick Dempsey).

Tonton semua perasaan hangat ini untuk diri anda dalam video, di bawah:

“Di mana sahaja anda melihat tragedi, anda juga melihat keberanian,” kata Grant dalam filem itu. “Di mana sahaja anda melihat orang-orang biasa yang memerlukan, anda melihat orang biasa yang luar biasa datang untuk membantu mereka. Hari ini adalah Hari Hidung Merah, dan orang-orang memberikan wang tunai mereka yang susah payah kepada orang yang mereka tidak akan bertemu tetapi yang sakit dan takut mereka merasa dan ingin Berjuang-jadi ia bukan hanya cinta romantis yang ada di sekeliling.Sebanyakan orang masih, setiap hari, di mana-mana, mempunyai cinta yang cukup di hati mereka untuk membantu manusia dalam masalah.

Tidak, saya tidak menangis. Awak menangis. (Hanya bercanda, saya menangis.)