Dalam semua kemasan Superbowl yang berlaku di seluruh dunia hari ini, saya bertaruh 99.9 peratus meninggalkan apa yang saya anggap sebagai sorotan sebenar: kuku Fergie semasa pertunjukan separuh masa.

Walaupun Black Eyed Peas memberitahu kita semua bagaimana terbang mereka atau bahawa mereka mempunyai perasaan atau apa sahaja, saya terpesona oleh kuku palsu pada rhinestoned di salah satu tangan Fergie.

0207 fergie superbowl nails bd
PHOTO: 2011 Getty Images
0207 fergie superbowl nails close bd
PHOTO: 2011 Getty Images

Saya mempunyai banyak soalan-mengapa hanya ada dua daripadanya? Mengapa mereka berada di sebelah kanannya? Bagaimanakah mereka bertahan semasa mereka menari??

Saya tidak tahu apa-apa perkara ini dan, bagaimanapun, saya masih melihat tahap ini. Ia sangat sejuk dalam definisi tinggi.

__Adakah anda menonton pertunjukan separuh masa? Adakah anda melihat kuku Fergie? Adakah anda fikir mereka keseronokan? Atau adakah mereka terlalu ganjil untuk anda masuk?

__

***Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Muat turun Glamour pada iPhone atau iPad anda!

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru!

Daftar untuk fesyen dan surat berita kecantikan kami untuk mendapatkan tip gaya mudah (ia akan menjadikan peti masuk anda 10x lebih seksi, kami berjanji).

Satu lagi PS: Adakah anda tahu anda kini boleh membaca glamour.com pada telefon pintar anda ?! Ia adalah buster kebencian yang muktamad.

Foto: Getty Images