Hanya apabila kita mengetepikan koma ayam belanda yang terakhir, beberapa berita palet utama telah diumumkan, dan kini kita berjaga lebar kerana ia itu baik. Smashbox dan Shay Mitchell bekerjasama untuk melancarkan tujuh-ya, anda membaca betul, palet bayangan mata SEVEN-jenama baru. Ia seperti seseorang yang memberi kita beberapa pukulan espresso atau sesuatu, kerana kita semua seperti, “Apa tryptophan?”

Kami telah terbiasa dengan jenama yang mengumumkan palet baru setiap minggu, tetapi peluncuran tujuh palet-pada-sekali tidak dapat didengar. Collab itu diumumkan di Instagram Smashbox dengan gambar yang berbeza Pretty Little Liars aktris menggoyang tujuh rupa yang berbeza menggunakan set. (Hanya tiga daripada gambar yang telah disiarkan setakat ini pada waktu diterbitkan, tetapi kami akan mengemas kini ketika mereka masuk, jelasnya.) Atau dengan kata-kata kapsyen Instagram Smashbox, di bawah, “Tujuh warna Shay.”

Glam super glam diambil oleh pengasas Smashbox sendiri, Davis Factor, yang juga menjadi jurugambar yang sangat mahir. Semua ciri yang dipaparkan adalah sama sekali berbeza-bermakna mereka melakukan perubahan rambut dan solek-untuk memadankan tema dan meniru setiap tema palet masing-masing. Jadi sama ada anda seorang ratu yang berasap atau lebih suka cahaya rendah, anda pasti dapat mencari palet yang sesuai dengan gaya anda di kalangan pemilihan. Kami tidak pasti mana yang digunakan dalam yang pertama ini, tetapi ia adalah g-o-r-g-e-o-u-s.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Inilah Mitchell dalam Bold.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Dan inilah yang kelihatan seperti Smoky.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Setiap satu daripada tujuh palet dalam kerjasama Smashbox dan Shay Mitchell dilengkapi dengan enam serbuk yang sangat berpigmen dan dicampur disesuaikan dengan tema individunya, bersama-sama dengan dua kuali besar bayang-bayang asas neutral untuk masing-masing. Terjemahan: Jumlah yang tidak berkesudahan.

Sekarang mari saya jalankan anda melalui koleksi yang digambarkan di bawah. Bermula dari bahagian atas, ada Metallic, yang, dengan mengejutkan, datang dengan bayang-bayang yang hebat. Kemudian ada Matte, yang dipenuhi warna-warni setiap hari, itu-anda menebaknya-matte. Di bawah itu, terdapat Golden Hour, sebuah combo of mattes dan shimmers yang diilhami oleh Los Angeles-di mana terletak Smashbox Cosmetics HQ, dan Softlight, yang, seperti nama namanya, boleh berganda sebagai palet menonjol, juga.

Dan pelangi itu yang anda tidak boleh ketinggalan? Itulah yang Bold. (Ia seperti Spektrum Penuh Pereputan Urban, tidak?) Di bawah itu terbakar, lengkap dengan semua bayang-bayang merah, burgundy dan lebih hangat dari impian anda. Dan yang terakhir, tetapi paling tidak, Smoky, yang dilaporkan sebagai kegemaran Mitchell. Set matte-and-shimmer dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk mencipta penampilan mata smoky Mitchell. Tambahan pula, ia sangat meriah.

metallic-smashbox-shay.jpg
matte-smashbox-shea.jpg
PHOTO: Bertaubat daripada Jenama
golden-hour-smashbox-shay.jpg
softlight-smashbox-shay.jpg
PHOTO: Bertaubat daripada Jenama
bold-smashbox-shay.jpg
ablaze-smashbox-shay.jpg
PHOTO: Bertaubat daripada Jenama
smoky-smashbox-shay.jpg
PHOTO: Bertaubat daripada Jenama

Sebaik sahaja kita mengejar orang-orang ini, kita akan melaporkan kembali pigmen mereka, tetap berkuasa, dan jika mereka benar-benar seperti “Slay Mitchell” sebagai artis soleknya, Mario Dedivanovic sering merujuk kepadanya-dan pilihan kecantikannya . Bagaimanapun, kami menggesa. Tunggu lebih banyak pada Smashbox dan Shay Mitchell collab, yang boleh anda dapatkan sekarang di sephora.com dengan harga $ 29 palet. Crazy affordable, IMO.

Apa yang lebih gila, palet Ablaze adalah sudah habis dijualDan palet tujuh ini adalah sebahagian daripada pelancaran Cyber ​​Monday. Dan sejak kolaborasi adalah edisi terhad, tidak akan ada restocking hingga 15 Disember, laporan people.com. Tetapi kita tidak terkejut, memandangkan Mitchell memberitahu people.com palet Ablaze. “Ia mendapat nada hangat, seperti tanah liat merah. Ia akan menjadi hebat untuk setiap hari, tetapi saya suka pada waktu malam, terutama jika anda membuatnya berani,” katanya. Jadi pada dasarnya untuk bila-bila masa, di mana sahaja, di mana-mana tempat.

Jika anda tidak mendapatkan tangan anda pada Ablaze-atau palet Kyshadow yang sama, kerana eyeshadow burgundy adalah benda-Try dupes ini untuk dua minggu akan datang sebaliknya.

Lebih palet yang kami sayangi sekarang:
-Deck Scarlet Adalah Perkhidmatan Penyampaian Palet Anda Tidak Tahu Anda Perlu
-Terlalu Terhadap Palet Coklat Chocolate Matte Hampir Di Sini
-Segala yang Kita Ketahui Tentang Mario Dedivanovic x Anastasia Beverly Hills Master Palette