Jika anda telah menghabiskan berjam-jam semasa musim kempen awal ini, tertanya-tanya apa rahsia di sebalik rambut berambut perang yang dianggap melanggar logik Donald Trump, ini adalah merawat tahun baru untuk anda: Stylists dan orang dalam bercakap!

“Dia menggunakan sebotol bulu pelik, dia cuba memberikannya kepada saya sekali, sebagai kawan. Ia lebih besar daripada tin bir terbesar,” kata bekas penasihat politik kepada New York Post. Sementara itu, seseorang yang bekerja di kontes Miss Universe dengan Trump meletakkan wang pada produk tertentu yang menjadi Helik Ketua CHI (“Donald menyukai bau”).

donald trump hair helmet head hairspray

Melalui semua itu, ahli politik telah berkeras bahawa semuanya adalah rambutnya, dan seorang lagi penuntut mengatakan bahawa ia benar, walaupun ada bantuan yang terlibat.

“Saya fikir ia adalah semua rambutnya … melalui pemindahan,” stylist New York City Louis Licari memberitahu kertas itu, mendedahkan bahawa dia melihat Donald di pejabat perintis pemindahan pada awal ’80-an.

Sekiranya anda mencari orang yang bertanggungjawab untuk bentuk mane, jangan cari lebih jauh daripada wanita sebelah kanannya. Dalam temuramah 2004 dengan Playboy, Trump berkata dia percaya pemotongan kuncinya kepada teman wanita dan isteri Melania sekarang.

“Dia lebih artistik daripada rambut saya akan menunjukkan, tetapi dia percaya bahawa jika anda suka sesuatu dengan cara itu, anda harus meninggalkannya. Dia tidak menipu dengan rambut,” katanya, juga menarik balik tirai pada setiap hari rutin. “Saya bangun, mandi, basuh rambut saya, kemudian saya membaca akhbar-akhbar dan menonton berita di televisyen, dan perlahan-lahan rambut mengeringkan, mengambil masa kira-kira sejam, saya tidak menggunakan alat pengering. keringkan saya menyikatnya. Sebaik sahaja saya memilikinya seperti yang saya suka – walaupun tiada siapa yang menyukainya – saya menyemburkannya dan ia baik untuk hari itu. “

Lakukan seperti Donald: Kami mempunyai petua tentang cara mengeringkan rambut anda seperti pro.