Begitu banyak saya suka diri saya beberapa Stacy dan Clinton, transformasi solek Carmindy mungkin hanya menjadi perkara kegemaran saya Apa yang tidak patut dipakai. Pertunjukan ketagihan berakhir selepas 10 tahun (air mata!), Tetapi kami akan memastikan anda mempunyai kecantikan kecantikan yang cukup untuk dibawa bersama anda. Carmindy akan berbual dengan kami di Facebook HARI INI, dan dia mahu menjawab anda soalan! Pada masa yang sama, kami mendapat artis solek extraordinaire untuk memberitahu kami dengan tepat bagaimana melakukan cap dagangannya, Carmindizing. Petunjuk: Ada banyak penyerang yang terlibat!

0315 carmindy

Inilah yang dikatakan oleh Carmindy mengenai langkah merek dagangnya:

“Carmindizing adalah cara yang luar biasa untuk membawa cahaya dan cerah ke kulit. Daripada menggunakan kontur yang tidak biasa untuk mengubah bentuk ciri-ciri anda, cubalah mengetengahkan ciri-ciri ini untuk memuliakan mereka dan membuat mereka menonjol.”

  1. Pilih krim atau penyerap serbuk dengan berkilau halus. Sekiranya anda menggunakan versi krim, gunakannya selepas asas dan sebelum ini serbuk. Jika anda menggunakan formula serbuk, sorot selepas anda telah menggunakan serbuk muka. Warna manakah yang patut anda pilih? Fikirkan vanila berkilauan untuk kulit pucat, champagne untuk kulit sederhana, dan matahari terbenam untuk kulit gelap.

  2. Sapukan penambah pada tulang alis (di bawah alis) menggunakan jari untuk krim atau berus eyeshadow untuk serbuk. Kemudian tambah sedikit pada bahagian dalam mata. Ini akan membuat mata benar-benar pop dan berkilau.

  3. Sapukan peninggi di sepanjang puncak tulang pipi menggunakan sikat kipas untuk membawa kecerahan ke kulit dan membuat pesawat wajah anda menonjol.

  4. Akhirnya, jejak sepanjang perimeter bibir anda menggunakan berus kecil atau Q-tip. Ini akan mewujudkan rupa bibir penuh yang menangkap cahaya dan menjadikan pout anda kelihatan plumper.

__Sekali anda telah menjadi Carmindized! Awak pada asasnya seorang artis solek sekarang. Tetapi jika anda masih merasa seperti anda memerlukan beberapa soalan kecantikan yang dijawab (um, ya, sila!), Jangan terlepas sembang Facebook kami dengan Carmindy hari ini, 15 Mac, dari jam 12:30 PG. ET pada Glamour Dinding Facebook. Dan jangan lupa untuk “suka” Carmindy dan Apa yang tidak patut dipakai juga! __

Photo: Courtesy of Carmindy