Kim Kardashian mempunyai apa yang saya panggil “bangs muka”: Potongan panjang di sisi mukanya yang terlalu panjang untuk benar-benar dianggap bangs sisi, tetapi sedikit terlalu singkat dan dilabelkan untuk dilabelkan sebagai “lapisan panjang”. Jadi pada asasnya, mereka akan jadi bangs jika tulang pipinya ada di mana alisnya-tetapi itu akan menyeramkan dan pelik. Oleh itu, mereka tetap menghadapi bangs.

0915 kim kardashian hair face bangs bd
PHOTO: 2011 Getty Images
0915 kim kardashian hair face bangs bd side bd
PHOTO: 2011 Getty Images

Mereka bingkai mukanya dan mengeluarkan matanya dan tulang pipi, pasti. Tetapi itu lebih pendek daripada seluruh rambutnya yang mereka benar-benar menonjol. Oleh itu, ia adalah masa perbincangan.

Apa yang kamu buat dari bangsanya? Anda suka? Cari mereka panjang ganjil? Adakah anda mempunyai diri sendiri? Dan adakah pelik bahawa setiap kali saya katakan “muka bangs” saya mahu melakukannya dengan bisikan yang kuat disertai dengan tangan jazz? Terangkannya!


Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamour:

Ambil Glamour’s 1,000 Beauty Dos & Larangan untuk Hidup Selamanya, Di Gerai Berita Sekarang!

Muat turun Glamour pada pelanggan cetakan iPad anda, ia kini merupakan sebahagian daripada pelan langganan anda!

Seperti hadiah percuma? Masukkan undian Glamour terbaru.

Daftar untuk fesyen dan surat berita kecantikan kami untuk mendapatkan tip gaya mudah (ia akan menjadikan peti masuk anda 10x lebih seksi, kami berjanji).

Satu lagi PS: Adakah anda tahu anda kini boleh membaca glamour.com pada telefon pintar anda ?! Ia adalah buster kebencian yang muktamad.

Foto: Getty Images