Petua rambut yang baik seperti hubungan rambut yang baik: Anda tidak boleh mencukupi. Selain itu, apabila ahli hairstyle Justine Marjan meletakkan pengetahuan, anda perlu teruja-kerjanya pada Khloé Kardashian, Kerry Washington, Chrissy Teigen, dan Jenna Dewan-Tatum telah meletakkannya pada senarai stylists selebriti yang paling dalam permintaan hari ini. Selain itu, duta besar jenama Amerika Utara untuk GHD juga merupakan salah seorang ahli pengasas maneaddicts.com, di mana dia kini seorang perunding kreatif. Dalam satu perkataan, dia legit.

Walaupun kami tidak dapat memberikan anda masa di kerusi beliau, kami dapat membantu anda kelihatan seperti anda menyerang beberapa, terima kasih kepada 10 tips terbaik yang ditawarkannya.

Petua 1: Untuk bun ultra-ramping seperti yang dia buat pada Olivia Culpo:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Ini semua tentang prepping rambut menjadi seperti slicked-down yang mungkin. Marjan berkata dia selalu menggunakan salib di atas akar, mengalir di sepanjang bahagian-bahagian ke arah yang dia mahu meletakkan rambutnya.

Petua 2: Untuk tekstur piecey yang kini tandatangan Khloé Kardashian:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Marjan mengatakan “beachiness” memerlukan dua perkara. Membungkus rambut di sekeliling satu keping pelincir satu inci, meninggalkan bahagian bawah dua inci lurus dan bergantian dengan arah twist dengan setiap keriting, dan misting dengan OUAI Texturizing Hairspray, $ 26, poststyling, untuk memberikan sedikit pujian.

Petua 3: Untuk bahagian yang sempurna (seperti yang dilihat pada Real Housewives Beverly Hill‘s Dorit Kemsley):

Memuatkan

Lihat di Instagram

Lakukan seperti yang dia katakan pada pelanggan realiti bintangnya di sini: Lancar rambut di kedua-dua belah bahagian dengan jari anda yang dilapisi dengan gel rambut (pick nya: TRESemmé Tres Two Mega Sculpting Gel, $ 5). Jangan gila di sini-lapisan yang sangat ringan adalah semua yang anda perlukan.

Petua 4: Untuk mengambil sejuk di atas kepalanya Bawah tanah bintang Jurnee Bell:

Memuatkan

Lihat di Instagram

“Menambah cornrow pada topeng tradisional menarik mata dengan cara yang berbeza dan boleh membawa perhatian lebih kepada tulang pipi atau alis,” katanya..

Petua 5: Untuk gelombang flatiron seperti Dewan-Tatum:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Untuk mendapatkan gaya gelombang yang tidak sempurna ini, hantarkan paksi besi. Bermula dua atau tiga inci di bawah akar, tekan rambut di dalam seterika dan berikannya satu sentuhan ke atas. Kemudian gerakkan muncung ke bawah dan memutarkan rambut ke bawah, bergantian untuk membuat gelombang berbentuk S. Letupannya: GHD Platiunum Styler ,, $ 249.

Petua 6: Untuk jumlah seperti dia memberi Washington:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Rahsia di sini adalah untuk mencampurkan beberapa gelombang yang dibuat dengan alur besi dengan keriting yang dibuat dengan besi satu lajur batang untuk membuat dua tekstur yang berbeza yang disusun untuk kelantangan.

Petua 7: Untuk kelihatan seperti terbungkus seperti Teigen:

Memuatkan

Lihat di Instagram

“Kunci untuk menjadikannya terakhir adalah menyematkan [reben] ke dalam rambut ketika anda membalutnya,” katanya. Jadi setiap inci atau lebih anda turun rambut, melekatkan pin lain secara menegak ke belakang “ekor”.

Petua 8: Untuk menyelesaikan dengan sempurna seperti dia memberikan Kim Kardashian:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Untuk mengunci kelenturan selepas menyesuaikan diri: Dia berkata, “Apabila saya menyikatnya, saya menyemburkan berus saya dengan penyembur rambut terlebih dahulu untuk memegang lembut yang tidak melekit.”

Petua 9: Untuk paparan banded:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Hanya kawat emas yang memutar di sekeliling ikan mengetuk setiap beberapa inci untuk menghasilkan kesan gelembung. “Selepas itu, saya menarik bahagian jari dengan jari saya untuk banyak kenyang.”

Petua 10: Untuk keriting besar:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Untuk tekstur yang berbulu, Marjan berkata untuk menggunakan pergerakan belakang yang sangat sedikit ketika anda membersihkan keriting (seperti ditunjukkan dalam klip ini). Ia mengepam badan seperti kamu tidak percaya.

Cerita Terkait:
-11 Tips Rambut Merah Karpet Anda Boleh Salin Tanpa Skuad Glam
-14 Borderline Genius Trik rambut Anda akan Ingin Mencuri Dari Instagram
-10 Tips Warna Rambut Anda Tidak Pernah Dengar Sebelum