Berikan saya penghawa buih anda, topeng jiggly anda, pelembap yang mengubah hidup anda dari kedalaman Amazon. Saya suka gimik kecantikan. Tetapi di antara semua kebaharuan yang melancarkan gelombang di meja saya, berambut perang adalah salah satu perkara paling sukar untuk saya bersemangat. Terutama kerana saya telah menemui saya, semua-akhir: Tarte’s Amazonian Clay 12-Hour Blush dalam Exposed, kegemaran kultus yang sekurang-kurangnya 8,000 orang bersetuju cukup hebat.

Sekiranya anda bukan salah satu daripada orang yang sudah terobsesi, cara terbaik untuk menggambarkan Terdedah adalah seperti “bibir saya, tetapi lebih baik” daripada pemerah pipi. Seperti apabila anda mendapati yang sempurna sedikit lebih gelap, liputan liputan yang halus yang menyerupai bibir anda tetapi menjadikannya takik, Terdedah mempunyai kesan yang sama. Dalam talian, ia tidak kelihatan seperti bintang itu. Tetapi baca melalui 4,923 ulasan sterling pada laman web Sephora, 1,001 ulasan pada Ulta, dan 2,552 pada Tarte, dan ia mendapat cukup jelas bahawa peledap ini tidak boleh dipandang remeh.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Selain daripada cara semula jadi yang kelihatan warna, benang biasa yang dikaji semula adalah ketahanan rambang. Masa haus masuk akal, diberi formula (dan nama). Tarte menulis bahawa ia menimbulkan kemerahan dengan tanah liat semula jadi, yang menenangkan minyak kulit anda dan mengekalkan warna di tempatnya. 14 warna datang dalam pilihan kerja, paling jatuh ke dalam variasi bogel, merah jambu, pic, dan meningkat. Dan formula tanah liat mempunyai faedah tambahan: Berbahagialah, warna lain yang sering dikaji semula, kelihatan seperti merah jambu berwarna merah terang dalam kuali. Tetapi terima kasih kepada konsistensi tanah liat, berus anda cukup mencukupi, dan ia mengusir ketawa.

Masih, Terlampau tetap menjadi kegemaran saya. Yang tidak pernah naik bogel membuat anda kelihatan seolah-olah anda hanya datang dari sejuk, tetapi dalam lebih “model dalam iklan Tiffany’s” cara daripada realiti. Dan sekarang bahawa blush Tarte dijual pada harga 20 peratus di Dermstore selama dua hari lagi, anda boleh bertaruh saya stok.

Tarte Cosmetics Amazonian Clay 12-Hour Blush, $ 23, dermstore.com

Cerita Terkait:
-Semua Produk Penjagaan Kulit Semulajadi yang Saya Gunakan untuk Memerangi Kulit Kering di Winter
-Kajian ini mengenai Yayasan Fenty Beauty Rihanna adalah Perkara Terbaik di Internet
-Terlalu yang lebih baik daripada seks adalah Maskara Paling Popular Pinterest