Populariti kegilaan kit bibir Kylie Jenner sepatutnya memberitahu kami bahawa tidak ada tindak lanjut tidak akan datang, dan masa pengumuman-di sini! Kylie bekerjasama dengan SinfulColors pada tiga koleksi pengilat kuku edisi terhad, yang mula-mula memasuki rak awal bulan depan, seperti yang dilaporkan oleh WWD. Formula seperti gel akan dibungkus di bawah nama King Kylie dan akan dijual pada harga $ 2.99; julat pertama akan mempunyai 20 warna.

“Saya suka mendapatkan kuku saya dan kuku pada umumnya. Saya mahu melakukan sesuatu yang inovatif dan boleh diakses oleh peminat muda saya,” jelasnya, pasti mengangguk ke penempatan kedai ubat. “Warna-warna ini juga bagus untuk semua warna kulit.”

kylie jenner nails

Di luar tentang cinta mani yang baik, ia adalah satu langkah perniagaan yang bijak untuk semua pihak. Projek industri memperkatakan bahawa kolabor boleh menghasilkan hasil sebanyak $ 15 juta, menjadikan pilihan syarikat untuk menghubungkan dengan Jenner yang bergerak jenius.

“Kami tidak mahu meletakkan wajah pada produk ini, kami menginginkan seseorang yang mempunyai wawasan tentang kategori dan seseorang yang berpengaruh besar dengan milenium,” kepala pemasaran SinfulColors, Blake Decker, memberitahu WWD. “Kami memutuskan untuk bermimpi tinggi, impian besar.”

kylie jenner sinful colors nail polish

Jenanya bernasib baik untuk mengaitkan dengan Jenner sebagai gadis itu sibuk. Di luar melancarkan warna baru kit bibirnya minggu lalu, dia baru mendedahkan barisan pakaian barunya dengan kakak Kylie. Walaupun dengan masa luangnya pada premium, ia masih agak jelas bahawa dia akan menakluk lorong pengilat kuku.

Watch 13 Menghiburkan Fakta Mengenai Kardashians dan Jenners: