Musim bunga ini, bahu kosong akan memohon untuk melakukan ‘bouffant-inspired’. Lucie Doughty, Pengarah Editorial untuk Paul Mitchell, yang telah bekerja dengan Charlize Theron dan Michelle Williams, memperlihatkan bagaimana untuk mencipta semula di rumah.

0118 Cheryl Cole 2011 Pride of Britain Awards bd
PHOTO: WireImage

Cheryl Cole menghadiri Pride of Britain Awards di Grosvenor House, pada 3 Oktober 2011 di London, England.

Gaya rambut ini berfungsi dengan baik pada semua jenis rambut, panjang bahu atau lebih lama, tetapi terutama pada rambut yang mempunyai beberapa lapisan. Ia akan mengambil kira-kira tiga puluh hingga empat puluh minit untuk disiapkan dan produk yang dicadangkan adalah:

· Berus Bulat Besar

· Velcro Rollers

· Paul Mitchell Express Ion Curl XL

· Paul Mitchell Express Ion Dry TurboLight

· Paul Mitchell Syampu Tambahan Badan dan Bilas Harian Tambahan Tubuh

· Paul Mitchell menerkam

· Paul Mitchell Meningkatkan Harian Ekstra Badan

· Paul Mitchell Hold Me Ketat

· Paul Mitchell Spray Finishing Badan

1201 adele bd
PHOTO: WireImage

Adele tiba di Anugerah Muzik Video MTV Tahunan ke-28 di Nokia Theater L.A. LIVE pada 28 Ogos 2011 di Los Angeles, California.

Untuk membuat wajah ini:

  1. Sediakan rambut dengan mencuci dan menyejukkan dengan syampu dan perapi volumizing seperti Paul Mitchell Extra-Body Shampoo dan Extra-Body Daily Rinse. Tuala kering untuk mengeluarkan beberapa kelembapan.

  2. Sapukan salur mengangkat akar seperti Paul Mitchell Extra-Body Daily Boost kepada akar dan Paul Mitchell menebal sehingga seluruh rambut.

  3. Bermula dengan bahagian-bahagian, tampuk bahagian rambut satu inci kering, berguling di bawah dengan berus yang anda pergi. Mula di akar dan bergerak dengan perlahan sehingga anda mencapai hujungnya.

  4. Untuk menambah daya angkat ke setiap bahagian, terutamanya mahkota, gulungkan setiap bahagian sekitar berus sehingga berus melawan kepala anda dan arahkan pengering pukulan secara langsung di berus, memberi tumpuan kepada akar.

  5. Sebaik sahaja seluruh kepala kering, semburkan setiap bahagian dengan Paul Mitchell Hold Me Tight, medium hairspray tahan sederhana. Ambil Paul Mitchell Pro Tools Express Ion Curl XL dan bungkus rambut di sekeliling besi keriting untuk membentuk keriting longgar. Atau anda boleh membungkus bahagian sekitar roller Velcro.

  6. Berus melalui rambut dan ringankan kembali kawasan akar untuk memberikan beberapa kelantangan tambahan dan angkat. Sembur dengan penyepuh rambut yang kuat seperti Paul Mitchell Extra-Body Firm Finishing Spray dan acak rambut dengan jari anda sesuai keperluan.

Melihat ini bukanlah untuk perhatian-pemalu, jadi pakai dengan keras dan bangga, wanita!

Apakah beberapa tip dan produk kegemaran anda untuk mendapatkan jumlah besar dan mengangkat di akar anda? Sila kongsi ulasan!

Foto: Getty Images