Apabila anda telah menjadi editor kecantikan sepanjang saya mempunyai, orang mengandaikan anda boleh membuang beberapa helah rambut yang serius. Tetapi walaupun banyak menulis tentang rambut dan gaya, saya mempunyai kemahiran rambut sebenar dari landak laut dan tidak dapat menguruskan untuk mencipta apa-apa walaupun jauh dari gaya rambut. Tidak seperti itu akan menjadi masalah, kerana saya mempunyai jenis rambut yang tidak melakukan apa-apa. Adakah tidak keriting, tidak pernah kusut, flyaways? tidak juga-tetapi juga sudu bouncing, sama sekali tidak tekstur, dan bukannya kekacauan volum sama ada. Ia rata, licin, dan lurus; gembira membasuh-dan-pergi, tetapi enggan untuk memegang perkara yang sial-bukan keriting, tidak mengalir gelombang pantai, bahkan rambut elastik tidak elok. Selepas bertahun-tahun cuba membujuknya menjadi sesuatu yang tidak, saya telah belajar dengan sepenuh hati merangkulnya.

Sekarang, rambut yang tidak menghiraukan yang hanya berlaku adalah perkara saya. Kebanyakannya kerana saya telah menemui dua yang tidak boleh rundingan yang membuatnya kelihatan baik dari pancuran: pemotongan yang sangat padat dengan lapisan yang diletakkan dengan strategik dan syampu yang betul yang menghilangkan setiap bekas kotoran, minyak, dan pembesaran, semua yang menjadikan rambut halus kelihatan lebih sedih.

Keindahan sebenar melampaui permukaan-dan begitu juga kita. Daftarlah surat berita kami untuk mendapatkan ulasan yang jujur, esei peribadi dan banyak lagi setiap hari.

Syampu yang saya selalu kembali kepada dan tidak akan berhenti membeli adalah yang paling kejam kepada kebanyakan, terutamanya memandangkan saya mempunyai akses kepada banyak perkara di luar sana. Itulah Head & Shoulders Classic Clean Shampoo dan itu adalah yang terbaik-walaupun anda bukan benefisiari beruntung kelemumur pesky. Tidak ada yang sangat seksi mengenainya, tetapi saya tidak mempunyai masalah dengan itu. Ia sangat baik dalam pembersihan yang mendalam tanpa pelucutan, menjadikan kulit kepala saya berasa segar, dan mempunyai aroma yang sangat menyenangkan, tidak terlalu berbunga yang baik untuk wanita dan dudes. Selain itu, ia menjadikan rambut saya berseri dan berkilauan, jadi anda tidak perlu bersikap sedar diri sendiri. Saya mula terkejut ketika saya berlumba rendah. Itulah betapa saya menyukainya.

Saya telah mencuba syampu $ 60 dan boleh dengan jujur ​​mengatakan bahawa mereka bekerja tidak lebih baik daripada barangan ini yang $ 8 dan berubah. Sebenarnya, formula yang kurang baik ini telah membuat banyak shampoo yang mewah dan mewah yang saya telah cuba, yang biasanya terlalu “berkhasiat” dan berat. Ia tidak menghidratkan, tetapi bagi saya itu satu perkara yang baik: Ia membantu memberikan dorongan untuk kunci kecil saya, terutamanya apabila saya mencuci rambut saya dua kali dan melangkau perapi. Sekiranya rambut anda keriting, tebal, kering, dirawat warna, atau kerja apa-apa dengan gaya, saya dapati jika anda lebih suka melabur. Terdapat, bagaimanapun, satu sebab mengapa formula khusus jenis rambut wujud. Tetapi apabila anda sedang mencari sesuatu yang asas-dalam cara yang terbaik – yang memberikan rambut yang baik pada reg, permata yang berpatutan ini tidak mengecewakan.

Head & Shoulders Classic Clean Shampoo, $ 8.81, amazon.com

Memuatkan

Lihat di Instagram

Cerita Terkait:
-23 Syampu Yang Akan Membuat Bau Rambut Anda Tepat Di Luar Biasa
-Adakah Pembungkusan ‘Milenium’ ini Membuat Anda Ingin Beli Syampu?
-Saya Dirikan Saya Syampu Sendiri, dan Saya Tidak Mahu Beli Ia Daripada Rak Lagi