0910 heather park bd

Seperti Petra yang disebutkan sebelumnya gadis-gadis PR fesyen hampir selalu mempunyai gaya rambut yang dicemburui, tetapi itu bukan semuanya: solek mereka juga sangat mengerikan. Berikut ialah guru PR MAC Heat Cosmetics Heather Park yang saya lihat di belakang pentas di Matthew Williamson. Heather jelas mengamalkan apa yang diajarkannya, kerana setiap kali saya melihatnya, dia memakai solek yang paling kreatif, cantik! Caranya untuk menarik perhatian pelindung mata biru adalah

bayang bayangan emas (MAC PRO Reflex Gold Pigment) dipakai di atas penutupnya. Bukan sahaja ia mudah, tetapi ia sesuai untuk kecenderungan trend kecantikan musim bunga yang akan datang. (Saya melihat rupa yang sama pada pameran musim panas Monique Lhuillier!) Saya sangat suka bagaimana balutan kepalanya berpadanan dengan eyelinernya (MAC Liquid Last Liner di Aqualine) yang dia hanya menggunakan bahagian bawah matanya. Lipstik magenta berkrim adalah produk MAC Pro yang dipanggil Lip Mix di Fuchsia.

Adakah anda memakai pelapis biru? Bagaimana pula dengan gincu fuchsia? Bersama? Saya tidak pasti saya boleh menariknya tetapi saya suka pada Heather!

Untuk mendapatkan lebih banyak tip dan kecantikan seperti ini dihantar ke peti masuk anda, daftar di sini!