Edisi Baju Renang Sukan Illustrated sentiasa membuat percikan (maaf), dan 2017 adalah tidak berbeza. Tahun ini, anda boleh menemui Kate Upton pada penutup untuk kali ketiga, bersama dengan model Hunter McGrady, seorang rookie SI model-model dan model paling kerap yang pernah muncul di dalam majalah.

Ia merupakan tambahan yang mengalu-alukan kepada apa yang sudah menjadi isu permainan yang berubah-ubah, yang menampilkan kedua-dua BAMF dari Serena Williams dan supermodel 63 tahun Christie Brinkley. McGrady, 23, memulakan kerjayanya sebagai model lurus tetapi tidak pernah mendapat banyak kerja.

“Saya masih ingat berusia 16 tahun, dan saya memandu dengan ibu saya ke garis kaos yang telah memesan saya untuk hari ini,” McGrady memberitahu Glamour.com. “Saya muncul, dan mereka memberitahu saya saya terpaksa pulang kerana saya terlalu besar, atau saya lebih besar daripada yang mereka fikir. Mereka tidak memberi saya peluang untuk mencuba apa-apa kaos, mereka hanya mempunyai sudah membuat fikiran mereka bahawa saya terlalu besar untuk mereka, “katanya. “Saya masih ingat sedih, kecewa, malu, tetapi lebih penting, marah, kerana mereka telah menilai saya tanpa membiarkan saya mencuba apa-apa. Saya berasa sangat sedih untuk mereka, bukan untuk saya kerana mereka terlepas peluang itu.”

Jadi McGrady memutuskan untuk mengubah sikapnya. “Saya hanya memutuskan bahawa saya tidak akan menjalani hidup saya untuk orang mengkritik badan saya, kerana saya hanya mempunyai satu daripada ini-dan saya akan menghitungnya, dan saya akan menyukainya,” katanya. . “Ketika saya mulai semakin tinggi dan pinggul saya mula masuk, saya mula mendapat stretch mark, dan saya jatuh cinta dengan mereka, kerana itu bermakna saya sedang berkembang, dan itu bermakna saya menjadi seorang wanita. Saya mula mendapat selulit, sama seperti semua wanita lain di dunia dan saya mula menerima perkara-perkara itu kerana saya yang cantik, saya menjadi seorang wanita yang sangat glamor untuk saya. “

PHOTO: Josie Clough /Sukan Illustrated

Apabila McGrady melihat rakan-rakan bersaiz plus seperti Robin Lawley dan Candice Huffine di sampul Vogue Italia, lampu buluh terus berjalan. “Pada masa itu saya mendapat sedikit berat, dan saya kira-kira saiz 10-12 dan itulah jenis mata saya terbuka kepada dunia saiz tambah,” katanya. Sukan Illustrated. Jelas, dia berjaya.

Apabila dia tahu dia akan masuk SIEdisi baju renang, McGrady menangis. “Saya tahu bukan sahaja apa yang dimaksudkan dengan saya, yang merupakan kejayaan besar dalam kerjaya saya dan impian saya menjadi kenyataan, tetapi juga apa yang akan berlaku dan apa yang akan terus berlaku bagi wanita lain apabila mereka melihat masalah itu,” katanya. kata. “Ini adalah masa ketika kita memerlukan kepelbagaian dan penerimaan … Saya juga telah menghantar mesej kepada saya dan mengucapkan terima kasih kerana menumpahkan cahaya kepada mereka yang melihat wanita, sangat penting, saya merasa bangga dengan isu ini dan berada di dalamnya dengan wanita-wanita ini. “

PHOTO: Josie Clough /Sukan Illustrated

Sekarang McGrady dengan cepat membuat nama untuk dirinya sebagai aktivis imej badan, dan kami di sini untuknya. “Kecantikan bukan angka, ia tidak mempunyai had, saya tidak pernah berasa lebih seksi daripada saya dalam pukulan ini,” tulisnya di Instagram. “Wanita, bagi sesiapa yang pernah merasakan tidak selesa atau tidak selamat kerana gulung, atau stretch mark, atau selulit, atau jerawat, atau merasa seperti anda tidak mengukur kerana anda tidak diwakili dalam majalah-INI UNTUK ANDA! “

Jika itu tidak memukul anda dengan betul, jangan risau. Ada lagi: “Kamu cantik,” lanjut McGrady. “Kamu kuat, kamu kuat dan bersama-sama kita perlu mengangkat satu sama lain dan menginspirasi antara satu sama lain. Terdapat terlalu banyak perkara di dunia ini untuk membiarkan satu sama lain jatuh di tepi jalan.”

Memuatkan

Lihat di Instagram

Selain perkataannya yang kuat, apa yang kita cintai tentang McGrady adalah betapa dia bangga dengan tubuhnya. Ia jelas dalam isu-ditambah pula bahawa baju renang dicat ke tubuhnya. (Yup.) Dia tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan, dan mengapa dia? Harapan kami ialah sementara ini mungkin kali pertama dia muncul di halaman Sukan Illustrated, ia pastinya tidak akan menjadi yang terakhir-kerana kita memerlukan lebih banyak model (contoh) peranan tubuh seperti dia dalam kehidupan kita.

McGrady didasarkan juga, dan tidak melihat dirinya atau model sesama sebagai yang berbeza dari orang yang melihatnya dalam majalah. “Saya mahu wanita dan lelaki menyedari bahawa pada penghujung hari, kita semua mengambil topeng kami dan kami berbaring dan tidur,” katanya, “Malah orang yang anda lihat di media, mereka mempunyai pasukan rambut dan solek dan pencahayaan di belakang mereka Dan mereka meletakkan kepala mereka pada waktu malam seperti anda dan saya dan semua orang lain Mereka mengambil cincin mereka dan bulu mata mereka off Dan itu sesuatu yang perlu di belakang fikiran anda Kita semua manusia , kita semua mempunyai ‘kecacatan’ – atau apa yang dianggap masyarakat sebagai kelemahan. Kita sepatutnya menikmati kehidupan dan bersenang-senang dan tidak begitu terperangkap dalam imej kita. “

Khotbah.

-Reporting oleh Elizabeth Logan

Sekarang anda sudah tahu Hunter McGrady, lihat:
-Bagaimana Pergerakan Badan-Positif Berubah Fesyen Merah Karpet
-Ashley Graham pada Keaslian dan Menjadi Aktivis Imej Badan
-Saya Tidak Mengasihi Tubuh Saya Sehingga Saya Pade Tidak Dikembalikan