Dunia adalah satu langkah yang lebih dekat untuk menyerupai karya seni Lisa Frank. Berus solek Mermaid kini adalah perkara. Dan yang masuk akal kerana semasa anda boleh menyikat rambut anda dengan garpu seperti Ariel, anda pasti tidak boleh memakai solek anda dengan satu.

Ini bererti gabungan dengan kecantikan kecantikan sosial baru-baru ini seperti Gincu Kening Unik Terang, kuku pengilat cermin, dan freckles yang bergemerlapan, semuanya pada dasarnya ada dalam impian demam yang anda alami ketika berusia tujuh tahun. Anda tahu, yang di mana Bumi menyerupai gabungan ajaib dan mengagumkan Pony Little saya dan Pokémon alam semesta dengan beberapa petunjuk The Little Mermaid dilemparkan. Diharapkan, orang-orang Instagram mencintai setiap minit.

Siapa kita perlu berterima kasih atas perkembangan ini? Sebuah syarikat Australia bernama Mermaid Salon. Merah Multipurpose Brush Chubby Mermaid adalah vegan, $ 16 sekeping, dan terdapat dalam tiga warna (perak, emas mawar, dan matte hitam).

Bagi apa yang anda lakukan dengan mereka, mereka direka untuk memohon asas serbuk, pemerah pipi, atau sorot dan serbuk kontur. Mereka kini bersedia untuk pra-pesanan untuk keluaran kedua mereka dalam 12 hari, jadi jika anda mahukan anda lebih baik mendapatkannya-terutamanya sejak dua hari lalu syarikat itu mengumumkan setiap pesanan akan dihantar dengan Velvet Matte Gincu percuma sebagai terima kasih kepada pelanggan kerana membantu mereka pergi virus.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Memuatkan

Lihat di Instagram

Satu lagi titik keajaiban: Jenama juga mempunyai set hologram (bukan duyung) yang juga terdapat dalam kulit kerang. Betapa sempurnanya itu? Walaupun teknisnya adalah moluska, kerang adalah dalam keluarga kerang dan oleh itu menghitung ke arah pembinaan band kerang panas anda.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Sekiranya anda mempunyai kawan yang tinggal di selimut ekor duyung itu, anda kini tahu apa yang akan dia dapatkan untuk ulang tahunnya. Sama-sama.

Cerita Terkait:
-The Royal & Langnickel Moda Prismatic Pro Makeup Brushes Pada dasarnya Dibuat untuk Mermaids
-Terlalu Menghadapi Air Mata Unicorn La Crème Gincu Meniup Internet Right Now
-Set Berus Serpent Sonia Kashuk Akan Sebenarnya Membuat Anda Ingin Anda Slytherin